Login/Registracija

“Pripremila sam DRVA, AGREGAT I ZIMNICU“, Vesna Zmijanac spremna za zimu na Bukulji, a evo gde će biti ćerka i unuke

Pevačica Vesna Zmijanac odavno je pronašla mir na Bukulji gde je sagradila velelepnu kuću a koja je njen beg od posla i gradske gužve.

Iako se najavljuju jaka zima i restrikcije struje, pevačica se uopšte ne brine jer je kako kaže kupila agregat, drva i hranu, te je spremna za svaki mogući scenario.

– Na Bukulji imam šest odžaka i šporeta na drva, tako da neću imati problem sa grejanjem. Kupila sam drva, a imam i svoju šumu. Ne idem ja po drva, imam pomoć komšija, pa ne mogu sve sama da radim! Pored toga, rešila sam da kupim i agregat i onda ću biti potpuno spremna za zimu. A ako struja opet poskupi, štedeću. Dobro je što sam već spremila zimnicu – otkriva Vesna.

Pored nje, kuća na Bukulji ove zime biće i drugi dom njenoj ćerki Nikoliji, zetu Relji i unucima koji ponekad jedva čekaju da se sklone iz Beograda i uživaju u prirodi.

Često dolaze i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući. To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka – ispričala je pevačica za Informer i dodala da unuke najviše vole povrće iz njene bašte.

– Unuke ne vole meso, ali obožavaju sve ostalo što im spremim. Zato često spremam boraniju, sataraš, posne sarme i punjene paprike… I svo to povrće je iz moje bašte! Reu sada učim da kuva, zajedno spremamo neka jela. Podseća na mene, nemirna je, mali zvrk, puna je energije… Mnogo ih volim– otkrila je Zmijanac.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac