KOLO SREĆE SE OKREĆE: Zbog njega je ceo region bio u suzama, danas slavi novi život

dragana

Kada se Saša Janjić prvi put pojavio u šouu „Nikad nije kasno“ i otkrio da ga je supruga napustila i ostavila dva sina i to od sedam meseci i dve godine, ovaj takmičar probudio je lavinu emocija kod publike.

Priznanje da se kroz život borio sam i da je sve podredio naslednicima Danilu i Srećku, pokušavajući da im nadoknadi majčinsku ljubav, rasplakalo je sve, pogotovo kada je sa mlađim sinom u duetu zapevao pesmu „Majko sve ti opraštam“.

sasa janjic

Upravo ovom numerom Šabana Šaulića Janjići su poslali poruku da su bivšoj supruzi i majci oprostili što ih je napustila.

-Ovo mi je prvi nastup i sve vreme sam razmišljao o majci. Emotivan sam previše, sudržavao sam se da ne zaplačem-  rekao je tada Srećko i priznao da je u kontaktu sa majkom, ali da to ipak nije to.

Iako se sudbina na teži način poigrala sa njima, danas Janjići imaju mnogo razloga da slave život. Srećko i Danilo su se oženili i ostvarili u ulozi oca, dok je Saša postao deda.

Sasa Janjic 1

Dolazak naslednika Jakova, Vasilija i Ivone upotpunio je prazninu koju su godinama osećali zbog majke i uneli radost u njihov dom.

Ponosni deda često objavljuje fotografije sa unucima i ističe koliko je život lep, što često probudi emocije kod njegovih prijatelja koji znaju kroz šta su Janjići prošli.

Iako nije ostvario zapažen uspeh u takmičenju i plasirao se u finale, Saša nije odustao od muzike, te osim naslednicima često peva na privatnim veseljima u Vlasotincu gde i živi.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić