UZAK STRUK I RAVAN STOMAK: Goga Sekulić zapalila Instagram fotkom u bikiniju, fanovi joj poručuju: „SEKSI MAMA“ (FOTO)

fce480fd53d44b706c49100199a02b2c63e7e40f

U petoj deceniji života, Goga Sekulić se može pohvaliti mladolikim izgledom, ali i figurom na kojoj mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke.

Iako se veliki broj žena nakon dobijanja dece bori sa viškom kilograma, Goga se može pohvaliti dobrom genetikom i izbalansiranim načinom života zbog koga ima brutalno zgodno telo kojim se sada pohvalina na svom Instagramu.

Ona je objavila sliku sa plaže na kojoj pozira u pink tigrastom bikiniju koji jedva prekriva njeno bujno poprsje, a svima su privukli pažnju i uzak struk i ravan stomak koji poseduje.

goga sekulic kupaci

Podsećamo, Goga je nedavno izjavila kako planira da izvadi implante koje ima u grudima.

Ja sam visoka i smatram da za moju visinu i kilažu nemam ni prevelike, a ni premale grudi. Ipak, rešila sam da izvadim implantate! Moram to da uradim jer me mnogo bole leđa… Operisaću se u Beogradu. Doći će iz Grčke jedan doktor da me operiše. Taj zahvat nije jednostavan i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje da to uradim zimi rekla je svojevremeno Sekulićeva koja prizanje da je kao mlada to uradila zbog trenda, a ne iz potrebe za povećanjem obima.

ee1859c63707704562c4e1f03505a072a251c6f7

Grudi sam radila iako nije bilo potrebe za tim. Imala sam dobre prirodne grudi, ali eto, drugarice su se operisale jer nisu bile zadovoljne veličinom, pa sam im se i ja pridružila. To je bilo pre desetak godina, zato je došlo vreme i da ih promenim, a usput i da ih smanjim – iskrena je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić