NAPUSTILA TAKMIČENJE ZBOG TRUDNOĆE, SADA SE VRAĆA U VELIKOM STILU: „Nismo planirali bebu, svi smo bili u šoku“ (VIDEO)

Capture 4 4

Aleksandra Kežić napustila je prošlu sezonu takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ zbog najlepših vesti.

Ona je stigla do četvrtog kruga, tada je saznala da je trudna i onda je u dogovoru sa produkcijom napravila pauzu u takmičenju. Sada se vraća u popularni šou da nastavi tamo gde je stala, a za Grand je podelila utiske i priznala kako se snašla u ulozi majke drugi put.

-Drago mi je što sam ponovo ovde kod vas u Grandu. Sve je prošlo kako treba, dobili ste jednu curicu zove se Nika i ima pet meseci sada. Pošto mi je već drugo dete imam ćerku Miu koja ima deset godina, snašla sam se super. Stvarno je jako srećna i zadovoljna beba, sve ide lako i puno je volimo, dani su nam zaista lepi i uživamo svi – kaže ona.

Aleksandra ističe da suprug i ona nisu planirali drugo dete, kako se sve desilo slučajno ove vesti su ih posebno obradovale.

-Ko je pratio emisiju zna da se desilo sve slučajno i da smo bili onako malo u pozitivnom šoku. Možda je bolje tako, kad čovek planira to ne bude onako kako želi. Da mi je neko rekao da će biti sve ovako, ne bih mu verovala, super je i predivan je osećaj – dodaje veteranka.

Kako njena starija ćerka ima deset godina i velika je razlika između dece, zanimalo nas je kako je reagovala kada je dobila sestru i da li ima ljubomore.

-Mia je stavrno super sa sekom, igra se sa njom i počele su da rade neke vežbe zajedno. Ja sam jako ponosna mama zaista.

Capture 4 5

Kako se u četvrtom krugu vraća tamo gde je stala Aleksandra na kraju razgovora otkriva šta je spremila za publiku u nastavku takmičenja i da li ide na pobedu.

-Vraćam se u četvrti krug, već imam neke stvari u glavi, imam u glavi kako će sve da izgleda i neku haljinu već. Sada sam ponovo videla scenu i onako sve se vraća, mogu vam reći da mi je srce lupalo dosta jače i baš sam osetila pozitivnu tremu i vratio mi se osećaj kada sam bila ovde – zaključila je veteranka, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: youtube/grand online,
Autor: A. Milinković