Login/Registracija

NIKAD IZAZOVNIJE IZDANJE u Zvezdama Granda: Viki i Ceca u trci koja kuma ima kraću suknju (VIDEO)

Pevačica Viki Miljković prošle je nedelje još jednom svima pokazala koliki je zapravo profesionalac. Ona je doletela čak iz Amerike kako bi snimila dve emisije „Zvezde Granda“, a onda se vratila nazad i nastavila da niže uspehe i obara rekorde na velikoj turneji.

Ona je pred našim kamerama otkirla kako se provodi preko okeana i koliko je zadovoljna uspehom koji je postigla sa prošlogodišnjim pobednikom Nerminom Handžićem.

-Pošto je u toku američka turneja, ali zbog mojih obaveza u Zvezdama Granda i zbog firme morala sam više puta da prekinem turneju i da se vratim. Tako da sam i sada došla samo da snimim dve emisije, obavim šta još imam u firmi i vraćan se za Čikago – rekla je Viki.

Pevačica je istakla da je zaista ponosna na sve što su tamo uradili i na sve rekorde koje su oborili, pa je ova turneja podeljena na dva dela. Počeli su u decembru, pa su napravili malu pauzu i sada u februaru su čitav mesec u Americi.

Svi su posebno bili iznenađeni stajlingom koji je Violeta ponela u ovoj emisiji, pa je dobila pregršt komplimenata da izgleda kao devojčica. Ona je onda bez sujete pohvalia i sve članove žirija, a na samom kraju, neočekivano u razgovor se umešala i njena kuma Ceca Ražnatović.

-Mene hvale za ovu mini suknju, baš mi je drago da ovako izgledam i mislim da svi danas lepo izgledamo. Gledam sada u moju kumu koja prelepo izgleda, nikad mlađa, nikad lepša, nikad zgodnija – rekla je Viki, a onda se ubacila Ceca koja se obratila novinaru Žvojinu Krstiću:

-Žiko nisi video moju mini suknju, pa mi smo kume, koja je kraća? Upala sam vam u kadar, ali morama da dajem izjave – poručila je pevačica, a voditelj je odmah odgovorio:

-Upala si da mi oteraš Viki! Pazi sad naslov, Ceca nas je oterala!

Na samom kraju pevačica se našalila, pa je zgovorila rečenicu koja je sve nasmejala:

-Sa zadovoljstvom!

U videu pogledajte kako je sve izgledalo:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić