Login/Registracija

Trudna pevačica „Nevernih beba“, pojavila se na snimanju i sve iznenadila stomakom do zuba

Tijana Sretković trudna

Tijana Sretković, pevačica grupe „Neverne bebe“, uskoro će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi.

Pevačica je trenutno u sedmom mesecu trudnoće, a juče se u pratnji svojih kolega iz benda pojavila na snimanju šoua „Nikad nije kasno“, gde je pokazala trudnički stomak, a mnogi su prokomentarisali da izgleda prelepo.

Inače, članovi ove popularne grupe nikad do sad nisu želeli da njihovu muziku zasene detalji iz njihovog privatnog života, te je razumljivo što se Tijanina trudnoća krila.

IMG 7363

Kako Grand saznaje, pevačica za sad drugo stanje odlično podnosi i još uvek vredno radi i nastupa sa grupom.

-Sve je super, odlično podnosim sve. Inače, čekamo jednu devojčicu, već smo smislili i ime, zvaće se Saša – rekla je pevačica za Grand.

Inače, ovo je druga beba u bendu, budući da je i pevačica Jelena Pudar pre četiri godine dobila ćerku Niku.

Podsetimo, Tijana se 2022. godine za potrebe spota udala za Zlatana Vidovića, a njihovo venčanje bilo je poput scenarija za film. Svečani skup bio je zakazan na tajnoj, ali egzotičnoj lokaciji u Topoli, a mlada se na žurci nije pojavila na vreme, pa se njen navodni suprug dobro iznenadio kada su se na bini pojavili članovi grupe „Neverne bebe„, a ubrzo zatim i Tijana.

Međutim, sve je to bilo za potrebe spota. Tijana se za sad nije udavala, i u srećnoj je i višegodišnjoj vezi sa dečkom sa kojim i očekuje prinovu.

Pevačica je pred kraj 2022. godine snimila novi album „Ćuti“ sa „Nevernim bebama“,a nedavno je sa bendom održala koncert u Pančevu.

Tijana Sretković trudna
Foto: Grand,
Autor: I. Ankić