UDAJE SE NADICA ADEMOV: „Gospodin pravi je tu, svadba će biti u Istanbulu (VIDEO)

Capture 6 27

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Nadica Ademov već neko vreme uživa u vezi sa partnerom kog krije od očiju javnosti.

Nedavno se njena koleginica i drugarica Vanja Mijatović udala, a pevačica za Grandov portal otkriva da li je ona spremna da stane na ludi kamen i kakvo venčanje zamišlja.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – kaže ona kroz smeh.

Nadica je jedna od angažovanijih pevačica i radi skoro svaki vikend, a pred našim kamerama je progovorila o tome kako dečko gleda na njen posao i da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

Capture 6 28

-Ljubomora je normalna stvar u životu. Čak i neko ko se ne bavi ovim poslom ima taj problem u kući. Mi nemamo taj problem, on je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo – dodala je Nadica, a u videu pogledajte šta je još rekla za naš potral.

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković