JELENA ILI NIKOLA? Vi odlučujete ko prolazi u sledeći krug (VIDEO)

IMG 1874 2

Kao i svake nedelje do sada, milonski auditorijum je sinoć u emisiji „Nikad nije kasno“ gledao sjajne veterane, dobru muziku i najbolju zabavu.

Kako ste već navikli za najzanimljivije segmente emisije bio je zadužen voditelj Žika Jakšić koji je svojim humorom i pozitivnom energijom oduševio sve.

Nije zaostajao u dobroj zabavi ni stručni žiri, koji je pored premijera Mareta činio muzičar Kiki Lesandrić i glumica Ivana Dudić.

Publici je svoj talenat pokazalo šest veterana koji su dočekali svojih pet minuta da na velikoj Grandovoj sceni iskoriste priliku i pokažu sve što znaju.

PROSLI NNK SNIMANJE 17102022 FOTO ELENA 5 1

Četiri takmičara se plasiralo u naredni krug, dok se za dvoje glasa na Fejsbuku, a samo od vas zavisi ko će proći u naredni krug.

Dževad HodžićVladan Stojić-Malika i Miloš Mitrović-Miško Bilder, su osvojili najviše simpatija stručnog žirija, a Danijelu Jovanović je izglasala publika u studiju.

jelena i nikola nnk

Jelena Kovačević Nikola Albahari Salaćanin sinoć su imali manje sreće od ostalih, pa se za njih glasa na Fejsbuku, a glasanje traje do utorka u poonoć.

Samo od vas zavisi ko će proći u naredni krug takmičenja, a vi ne gubite vreme i podržite svog favorita (OVDE)

Ako ste propustili emisiju pogledajte je u linku ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković