RODITELJI BESNI NA HARISA: Berković našao zamenu, nako Rade smuvao 15 godina stariju

ac6c6d45f26b9d6acfcf5ecfebe9cb1f2baecd7d

Haris Berković (28) nije dugo samovao nakon raskida šestogodišnje veze s Radom Manojlović. Kako mediji saznaju, pevač već ima novu devojku i to 15 godina stariju.

On je u novu vezu, tvrde dobro upućeni, ušao samo dve nedelje nakon što je stavljena tačka na njegov odnos sa sedam godina starijom koleginicom. Iako su mnogi verovali da će ljubav između dve uspešne muzičke zvezde izdržati sve pritiske i da će biti krunisana brakom, to se nije dogodilo. Ali ne samo da su raskinuli već je Haris brzo Radi našao zamenu.

Radi i Harisu veza je bila duže vreme na klimavim nogama, ali su mislili da će ipak nekako prevazići krizu. Kada je Manojlovićeva konačno shvatila da od toga nema ništa i na Instagramu priznala da njih dvoje više nisu zajedno, laknulo je i Harisu. Nije mu bilo svejedno, oni su dugo bili zajedno, ali je nastavio dalje. Počeo je više da izlazi s društvom, sve mu je to prijalo. Dve nedelje nakon što je Rada priznala da su raskinuli, on je uplovio u novu vezu sa ženom koja je starija od njega čak 15 godina. Upoznao ju je na svom nastupu preko zajedničkih prijatelja i baš uživa s njom. Ona je iz Bosne, nepoznata je javnosti i u pitanju je plavuša. Odmah su sevnule varnice, njemu njena energija baš prija i ta razlika u godinama se uopšte i ne primećuje. Toliko je odlepio za njom da planira da uskoro počnu i da žive zajedno – navodi izvor.

8e6bb75f05438af2f9cea4a77dc6e0bc6b2b08b1

Međutim, da i ovog puta ne može sve da ide po loju, pobrinula se Harisova porodica, kojoj se potencijalna buduća snajka uopšte ne dopada.

Kao i kad je bio u vezi s Radom, tako i sada Harisu glavobolju zadaje njegova porodica. Njima se ova devojka nikako ne dopada, iako je njihove vere, što su najviše zamerali Manojlovićevoj. Sada im smeta što je ona od njihovog sina starija deceniju i po. Oni su jako besni na njega. Tokom jedne svađe rekli su mu da se ne vraća kući ako odluči da ostane s njom. Oni ni Radu nisu hteli da vide očima, pa je spavala po hotelima, a tek za novu devojku ne žele da čuju. Smatraju da je to velika sramota za njega – završava obavešteni izvor za Kurir.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Kurir/I.Grk