Login/Registracija

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića se latio mikrofona: Ivan pokazao talenat koji je nasledio od roditelja (VIDEO)

df66c0c2a3dc7da714d6e871eaea842f76a8bf70

Pre nekoliko meseci popularni bračni bar Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić otkrili su za Grand da će njihov sin Ivan možeda krenuti njihovim stopama.

Kako su tada rekli, sin je nasledio talenat za muziku od roditelja, a u planu ima prvo da završi fakultet, a nakon toga želi da se posveti pevačkoj karijeri.

-On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi faultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca nedavno za Grand.

Da je ponosni tata bio u pravu kada je rekao da je sin nasledio talenat za muziku, svedoči i novi video koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram.

Mladi Ivan se latio mikrofona, pa je za društvo zapevao pesmu „Okuj me care“, a ljudi koji su ga slušali ostali su oduševljeni.

-Dok ja pevam slatko, slađe, narod viče đe me nađe – napisao je on ou ovaj video.

Podsetimo, pre samo nekoliko nedelja Ivan je javnosti predstavio svoju izabranicu, a ova vest je izazvala pravu buru u medijima. Bilja i Aca su nedavno dobili snajku, a kako se čini uskoro će u njihovoj porodici biti još jedan pevač.

U videu pogledajte šta su Bilja i Aca nedavno za Grand rekli o sinu Ivanu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković