Biljana Jevtić i Aca Ilić: „Naš sin će u Zvezde Granda, ali pod jednim uslovom“ (VIDEO)

0300cc9ddb8f7c5d67a96bfdba9797a8fc7cf65c

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić važe za jedan od najskadijih brakova na estradi koji godinama uspešno neguje kako svoju ljubav, tako i karijeru.

Kako će par uskoro nastupiti zajedno na jednom koncertu tradicionalne muzike, otkrili su nam šta misle o novim muzičkim pravcima i da li sušaju današnje izvođače koji su aktuelni.

-Mi bi voleli da ovakvih koncerata bude što više. Sve se menja, pa su se tako promelila vremena što se tiče muzike i svega toga, ali dobra muzika je ostala. Nešto što je dobro i što je kvalitet ima neograničen rok trajanja. Eto i ja da budem malo neskromna i da kažem i za sebe, od nekih pesmama koje sam snimila ne smen ni da kažem pre koliko godina još traju i te pesme se vraćaju. I mlađa generacija zna da prepozna ono što je dobro – kaže Bilja.

ACA ILIC I BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 12

Oni su nekoliko puta u javnosti govorili da je njihov sin Ivan izuzetno muzikalan i da je nasledio talenat od roditelja, pa su nam otkrili da li će se njihov naslednik možda pojaviti uskoro u takmičenju „Zvezde Granda“.

-On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi faultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca.

U videu pogledajte šta su još Bilja i Aca otkrili pred našim kamerama:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković