Ovako se to radi: Aleksandar Sofronijević pokazao da li je i koliko napredovao u spustu (VIDEO)

sofra so

Konačno odmor za Aleksandra Sofronijevića, i to iz iz nekoliko puta! Duge i naporne svirke kao i studijski i producentski rad harmonikaš je zamenio za boravak na svežem vazduhu na planini. Harmoniku je ostavio kod kuće a poneo je skije i to najpre početkom marta kada je boravio u Italiji.

Potom je sa devojkom putovao u Ameriku gde se u Denveru prema sopstvenim rečima družio sa srpskim košarkašem Nikolom Jokićem, a sada je otišao sa prijateljima u Švajcarsku da ponovo uživa u zimskim radostima. Ovoga puta bez svoje nove izabranice.

-Prvi deo odmora smo bili zajedno u Americi a sada idem malo sam da skijam, sa prijateljima – rekao je Sofra objašnjavajući zašto ovoga puta ne vodi devojku na odmor, a sudeći po objavama koje postavlja na društvenim mrežama, čini se da se ozbiljno posvetio treniranju skijanja.

Sofra se naime pohvalio i kako mu sjajno ide snalaženje na skijama, pa je uporedio sebe kako je jezdio snegžnim predelima nekada, a kako danas suvereno vlada spustom.

Muzičar je pokazao i da je na njegovom odmoru uvek dobra atmosfera, naročlito kada je okružen dobrim društvom. Tako je nedavno sa prijateljima napravio pravu žurku u kombiju od hotela do ski staze, a svaku priliku koristi da se očigledno dobro razonodi.

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIC SOFRA FOTO MUNJA OK 3

A kada se vrati sa odmora Sofru očekuju brojne obaveze. On je nedavno otkrio i zbog čega je za svoj poslovni poduhvat izabrao da napravi baš muzički studio.

-Ja sam svoj neki životni novac uložio u to jer sam smatrao da je bolje da napravim to nego neku zgradu i da izdajem stanove, tu se ne bih nešto snašao. Ovako sam i dalje u muzici, radimo, dolaziće moje kolege- ispričao je nedavno Aleksandar koji je izuzetno ponosan na svoj tim.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić