Stigla snajka! Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića pokazao devojku (FOTO)

cdd6fd7b2e9069fe2ce41deae94c0735d209a05f

Iako se Ivan Ilić sin popularnog pevačkog para Biljane Jevtić i Ace Ilića nije često pojavljivao u javnosti, medije je uvek zanimao njegov privatni život. On je sada na svom Instagram nalogu podelio fotografije sa devojkom i tako ozvaničio dolazak snajke u njihov dom.

Mladog Ivana smo imali prilike samo nekoliko puta da vidimo u javnosti sa roditeljima, a Bilja i Aca su u svojim izjavama isticali da je on njihov najveći uspeh.

Kako smo iz njihovih izjava saznali, Ivan je nasledio talenat za pevanje od roditelja, ali još uvek nema ambicije da se profesionalno bavi muzikom. Trenutno privodu kraju studije na Pravnom fakultetu u Beogradu i poslednjih nekoliko godina je fokusiran samo na školovanje.

Ivan je sada na društvenim mrežama podelio nekoliko fotografija sa novom devojkom i svima je pokazao izabranicu sa kojom je već dugo u stabilnoj vezi.

Ove slike su izazvale pravu buru pa se svi pitaju kako se Bilja i Aca slažu sa snajkom. Imajući u vidu da oni vode miran i porodičan život, nema sumnje da par odlično prihvatio izabranicu svog sina.

Podsetimo, Bilja i Aca su nedavno za Grand govorili o muzičkom talentu svog sina, a priznali su da će ga podržati ako se odluči da krene njihovim stopama.

-On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca.

U videu pogledajte šta su još Bilja i Aca nedavno rekli za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković