Sandra Rešić šokirala priznanjem: „Morala sam da potpišem da neću izvršiti samoubistvo“

Pevačica Sandra Rešić nedavno je objavila numeru „Prerano“, a o spotu se dosta spekulisalo budući da se u njemu pojavio jedan od najpopularnijih beogradskih zavodnika Stefan Karić.

Pohvale i pozitivne kritike svedoče koliko se Sandra potrudila oko čitavog projekta, a jednom anegdotom sa snimanja uspela je sve da nasmeje.

S obzirom da su pojedini kadrovi snimani u centru Beograda, na vrhu jedne zgrade, pevačici su bile neophodne posebne dozvole, ali i njena garancija da sebi neće oduzeti život.

308076857 1151685232441657 5680095589312052239 n

-To je Cip zgrada (Saobraćajni institut), niko ne sme da se penje na nju. Samo nas troje je smelo da bude i morala sam da potpišem da neću izvršiti samoubistvo. A Dejan Milićević ima ogroman strah od visine, pa je stajao iza stuba dok smo snimali – počela je priču Rešićeva sa osmehom, a potom otkrila detalj sa snimanja zahvaljujući kome je izgledala svetski.

– Meni je bilo simpatično, jer organizator je imao duvalicu za lišće i duvao u mene da izgleda kao da ima vetra, tako je bilo i zabavno i smešno – ispričala je Sandra.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović