Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA iznenadila mladence i goste na svadbi, mlada od ŠOKA nije mogla da dođe k sebi (VIDEO)

Novinarka Jovana Jović je u subotu izgovorila sudbonosno „da“ dugogodišnjem vereniku Đorđu Kasagiću, a na svadbenom veselju mladenci su doživeli šok iznenađenja kada je u salu ušetala zvezda „Granda“.

Naime, ekipa redakcije Grandovog portala rešila je da iznenadi koleginicu, te mlada nije mogla ni da nasluti šta joj se sprema, budući da su njene kolege nedeljama unazad vešto skrivali dolazak jedne od popularnijih učesnika „Zvezda Granda“ na njenu svadbu.

0A0A0413

A, šta će Grand drugo da joj pokloni i organizuje, nego dolazak omiljenog pevača Nemanju Đurđevića?!

Nemanja je ispao ozbiljan car jer je bez pogovora pristao da se pojavi i svojim prisustvom i glasom ulepša svadbeno veselje Grandove novinarke.

-Predivno se osećam, baš mi je zadovoljstvo i nadam se da će iznenađenje uspeti i da će biti veselo. I drago mi je što ste baš mene izabrali. Znam da mlada ima neke omiljene pesme i ja bih odmah da pravimo žurku – rekao je uzbuđeno pevač pred ulazak u svadbenu salu i obećanje ispunio.

Jovana svadba

Kada je Nemanja lagano ušetao na podijum za igru, niko od zvanica nije mogao da sakrije sakrije uzbuđenje i radost, pogotovo mlada koja je bukvalno zanemela od šoka.

-Šta? Šta se dešava? – upitala je zbunjeno novinarka.

-Dobro veče svima! Iskoristio bih priliku da našim mladencima čestitam venčanje i da se zahvalim Jovaninim kolegama što su izabrali mene da vam ulepšam ovaj dan – rekao je pevač, a mlada i dalje nije mogla da veruje šta se dešava.

-Moje najbolje kolege – rekla je iznenađeno Grandova novinarka, pa prigrlila pevača i kolege sa posla.

0A0A1057

A kako je izgledao dolazak i kakvu žurku je zvezda „Granda“ napravio, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Luka,
Autor: I. Ankić