Login/Registracija

“Potrčala sam PRVI PUT nakon osnovne škole!“ Mara zbog NJEGA odlučnije nego ikad SKIDA KILOGRAME (VIDEO)

Nakon samo tri nedelje redukovane ishrane i redovnih treninga pevačica Marija Šerifović pohvalila se činjenicom da je skinula čak pet kilograma, a kako kaže planira da nastavi disciplinovano do finalnog rezultata.

Po planu nutricioniste Marija bi trebalo da za četri nedelje programa skine čak 7 kilograma, a sudeći po volji koju ima cilj joj je bliži nego ikad. U celom procesu nije sama, već ima podršku gomile ljudi koji je okružuju, čime se i pohvalila u svom novom vlogu.

Jako je važna ta podrška, od strane prijatelja i porodice, ali ono što je takođe jako važno je i da imate pravog trenera uz sebe. Ja koja sam inače trutina sam se evo pokrenula, i danas ću nakon mnogo godina, verovatno od osnovne škole i potrčati. Ako ja mogu onda verujte mi svako može. Nema lagano, nema brzo, nema prečice a najvažnije je da se osećate dobro– rekla je ona.

Pop zvezda je dodala i to da je vreme da joj telo bude u potpunosti funkcionalno s obzirom da će u novembru napuniti 38 godina. Za samo 20 dana imala je čak devet treninga, a po rečima njenog trenera napredak je fenomenalan.

-Na prvi trening sam došla u invalidskim kolicima skoro (smeh), a sad trener procenjuje da ću za 90 dana ući u super kondiciju, znači do nove godine. Ako Bog, više sile i moja volja daju. Moram samo da priznam da mi sve ovo teško pada, ali kada se završi onda mi prija. Ja sam rekla mom okruženju da mi ne dozvole samo da postanem ona dosadna osoba koja broji kalorije, priča o fitnesu, bicepsima i tricepsima. Ja zauvek želim da jedem sve što volim, ali i da doživotno treniram 3 puta nedeljno- kazala je Šerifovićeva.

Shodno mogućnostima koje svaki čovek ima Marija je dala još jedan savet onima koji je prate a koji se tiče brige o zdravlju.

Preporučujem svima da ne čekaju ponedeljak nego da odmah krenu da vode računa. Ja imam trenera ali ko ne može da ga priušti, neka uđe na Jutjub ima videa sa kućnim vežbama, i mislim da svako ima 30 minuta dnevno koje može da posveti tome- apelovala je Mara.

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac