Oglasio se Darko Lazić prvi put nakon tajnog venčanja: Pevač izneo ŠOKANTNE detalje

Darko Lazic 3

U medijima je pre nekoliko dana kao bomba odjeknula vest da se pevač Darko Lazić ponovo oženio i to u tajnosti, a da na samom činu venčanja sa novom izabranicom Katarinom nije prisustvovala ni njegova majka Branka Lazić.

Javnost je spekulisala, a sam pevač sve do danas nije potvrdio, ali ni demantovao ove navode medija, čak se i sam šalio povodom “venčanja“ te na svom Instagramu kačio fotografije na kojima se naziru mladenci.

Pevač je sada otkrio brojne detalje iz zajedničkog života sa Katarinom, koja mu je bila devojka još pre braka sa pevačicom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu.

Folker kroz šalu priznaje da mu nije problem što se instruktorki fitnesa „privalio“ u stan i što ga ona, kako kaže, izdržava, jer se poznaju 14 godina. Dok štede za zajedničku nekretninu, Darko i Kaća zajedno žive u njenom stanu u Novom Sadu.

– Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider. Ona mi je i lični šofer, jer ja nemam dozvolu i ne mogu da vozim. Sad nemam para, ali skupljam novac da kupim stan za Kaću i mene u Novom Sadu – počeo je pevač, pa dodao:

– Znam da mi mnogi ne veruju, ali stvarno nemam para za nekretninu. I dalje skupljam novac da bih kupio stan u Novom Sadu. Kaća je vezana za taj grad, pa ćemo se tu skućiti.

Darko Lazic 1

Darko još nije zaprosio devojku, iako se priča da su se već i venčali, po drugi put, jer oboje imaju brak iza sebe.

– Kakvo crno tajno venčanje? Kada se budem ženio, čuće se od Vojvodine do Pirota. Napraviću slavlje koje će trajati tri dana, sa 1.000 zvanica. Vrteće se vo na ražnju, piće se domaća rakija… Organizovaću veliku tradicionalnu svadbu. Ako da Bog, sledeće godine ćemo se venčati. Jedva čekam, jer nikada nisam bio srećniji. Konačno pored sebe imam osobu koju bezuslovno volim i koja voli mene – otkrio je Darko, piše Informer.

Pevač dodaje da u 2023. godini planira da skocka život po meri, a osim stana i venčanja, Darko Lazić bi voleo da dobije čak troje dece sa Kacom jer kako kaže:

-Mališana nikad dosta! Obožavam ih!

Podsetimo, osim braka sa Anom Sević iz kog je dobio ćerku Lorenu, pevač ima i dve propale veridbe. Prva, sa Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja i druga sa pevačicom Barbarom Bobak. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković