Login/Registracija

Alinu dočekalo IZNENAĐENJE koje će zauvek pamtiti: „Živim kao kraljica, to ću i ostati“ (FOTO)

Pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ Alina Juhart digla je veliku prašinu u medijima i od tada se prati svaki njen korak, pa tako i proslava tridesetog rođendana koji je pevačica obeležila u krugu najbližih.

-Srećnija nego ikada- poručila je na društvenim mrežama nakon rođendanske zabave koju su joj organizovali članovi porodice i prijatelji.

-Nisam znala da mi se sprema bilo kakvo iznenađenje, znala sam samo da ću ga proslaviti. Rekli su mi da treba u određene vreme da budem na jednom mestu. Kada sam došla stvarno sam se iznenadila i prezahvalna sam zbog svega što su mi priredili. Inače sve su organizovali moj brat, snajka i drugarica- ispričala je za Grand vidno uzbuđena.

Jubilej je na veliku radost proslavila u rodnom Mariboru uz dobro društvo, muziku, piće i žurku koja trajala do jutarnjih časova.

Slavljenica je zablistala u bordo haljini, ne skidajući osmeh sa lica, a ekskluzivno za Grand podelila je prve utiske nakon žurke iznenađenja.

-Poželeli su mi da ostanem kraljica, da imam puno ljubavi i naravno pobedu u „Zvezdama Granda“. Kada sam bila mlađa činilo mi se da su ljudi od 30 godina stari, a ja sam sada prepuna energije. Osećam se odlično i nikada nisam bila srećnija jer sada stvarno živim svoju istinu, tako da bih stvarno samo rekla da se osećam odlično i da sam prezahvalna ljudima oko sebe. Ali zadovoljna sam generalno i na svom životu i radujem se tridesetim (smeh) – priznala je Alina.

Podsetimo, nakon priznanja da je rođena kao muškarac, Alina je za Grand otvorila dušu o svom životu, ali i otkrila kako se nosi sa tim što je drugačija od drugih.

-Ja čak ponekad zaboravim da sam nešto drugačija, prosto toliko doživljavam i živim svoju ženstvenost da ponekad zaboravim. Spremna sam na sve. Živim svoj život, hodam po svetu i širim ljubav. Ako neko može tome da se suprotstavlja i u tome da vidi nešto loše, to nije do mene. Ja prosto želim da živim svoj život normalno, da širim pozitivnu energiju, da nikome ne štetim, i ako to neko ne prihvatim, ja želim da ga prihvatim, jer ja prihatam sve– ispričala je nedavno.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović