Takmičar se sa suzama prisetio poslednjih reči svog sina: „Borio se kao lav i otišao sa osmehom“ (VIDEO)

IMG 0136

Nastup sedamdesetpetogodišnjeg Slobodana Tešića na velikoj Grandovoj sceni i pesma posvećena preminulom sinu obeležili su nedelju za nama, a neverovatna emocija kojom je dirnuo srca celog regiona ostavila je veliki pečat.

-Moje želje su se zaista ostvarile, svet je čuo Vladinu pesmu, pesmu moga sina i moj život je samim tim umnogome ispunjen- istakao je veteran koji je skupio hrabrosti da o velikoj životnoj targediji progovorim pred kamerama Grandovog portala.

-Kada sam saznao šta se dešava, već je bio četvrti stepen, završna faza. Neizlečiva bolest, iako se Vlada borio kao lav i otišao u to carstvo nebesko sa osmehom. Ostavio mi je veliki ponos, ostavio mi je puno toga, ostavio mi je najveće bogatstvo- ispričao je.

Sa knedlom u grlu i očima punim suza Slobodan se prisetio poslednjih reči svog ponosa, svog Vlade.

-Bio je skoro kraj, rekao mi je „Tata, volim te, što nam se ovo događa?“, a ja sam mu rekao „Sine zato što se volimo“. Tamo gde vade oči jedni drugima, gde piju i gde se biju, tamo žive i tamo se rađaju- rekao je Slobodan.

0A0A6459

Uprkos najtežim životnim trenucima, Slobodan je zadržao vedar duh i energiju kojom je mnoge očarao, a poruka koju je poslao celom svetu treba da postane motiv svakog i svih.

-Jednog dana ako budem predsednik sveta tada neće biti ni rata, a ko je sam dobiće brata. Živite, uživajte deco u mladosti, brzo prolazi, uživajte u ljubavi oi smešite se kad se mene setite. Nikada nije kaso ako se krene na vreme, ako se krene na vreme stićiće se uvek tamo. Svi imaju svoje puteve i stićiče tamo gde su pošli- poručio je sa osmehom, a ono na šta je najponosniji je pomoć koju je bezbroj puta pružio drugima, a posebno kada je reč o borbi za potomstvo.

Na koji način Slobodan pomaže drugima i u čemu pronalazi motivaciju za osmeh koji i dalje nosi saznajte u videu ispod:

Autor: J. Jović