SPOJ O KAKVOM JE PUBLIKA MAŠTALA: Milica Todorović i Dejan Matić objavili NAJEMOTIVNIJI DUET (VIDEO)

duet 1

Kraj godine zaslužuje hit dva savršena vokala Milice Todorović i Dejana Matića. U numeru „Ne dam da nemam te“ ovaj besprekoran tandem uložio je mnogo ljubavi, a to su slušaoci odmah prepoznali te Jutjub platformu i društvene mreže preplavili brojnim komplimentima.

„I kada odeš neću stati, bićeš deo srca mog, kada padneš neću dati, čuvam te od svega zlog. Moja duša si, moje bore, moje oći, moje zore. Ne dam da nemam te“, stihovi su novog dueta Milice i Dejana koji je izazvao lavinu emocija.

„Vrhunska pjesma u pravo vreme“, „Ovo su pravi Dejan Matić i Milica Todorović, na ovakvu muziku sam navikao od njih“, „Uuuh kako dobra pesma! Kakvo ukrštanje glasova“, „Wooow, predivna pesma, svaka čast najboljim pevačima“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

milica t

-Dragi moji, dugo očekivani duet sa mojom dragom Milicom Todorović je konačno izašao na Jutjubu, nadam se da će vam se svideti. Veliki pozdrav od vašeg Dejana Matića- poručio je pevač koji nije krio nestrpljenje želeći da čuje reakcije publike i kolega.

Najbolji biraju najbolje za sebe te su ovoga puta Mica i Deki poverenje poklonili Marku Đuraševiću Mahoniju kada je reč o muzici i aranžmanu, dok je za tekst zadužen Rastko Savić.

deki m 1

Spremite se za lavinu predivnih emocija i klikom na video ispod poslušajte novi duet Milice Todorović i Dejana Matića:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović