ZVEZDA GRANDA završila u invalidskim kolicima, najgore i dalje nije prošlo: „Trpeo sam strašne bolove, još uvek imam posledice“

Capture 3 2

Nakon teške borbe sa bakterijom koja je izazvala velike zdravstvene probleme, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Ahmed Orahovčić se vraća na medijsku scenu.

Pevač otkriva da je bio prinuđen da napusti pevanje, jer nije mogao više da izdrži sve bolove koje je imao u poslednjih nekoliko meseci, a jedno vreme je bio vezan za krevet i invalidska kolica.

Imao sam jednu pauzu od godinu dana, sada kad se desi neka nagla promena vremena osećam posledice. Hvala Bogu sada radim na tome, pa su bolovi sve manji. Konkretno, u donjem delu leđa ima strašne bolove, kada sam na dužem putu ili u vožnji – kaže on i priznaje da se još uvek nije oporavio i da povremeno ima jake bolove u predelu kičme:

-Juče sam poslednji put imao tegobe. Sada sam se dodatno aktivirao, moram više da šetam. Sada sve zavisi od mene, koliko se budem trudio i borio.

Capture 3 3

Ahmed je nedavno za naš potral iskreno govorio o tome kako se borio sa bolešću, ali je i priznao koji su bili prvi simptomi kada je osetio da se u njegovom telu nešto dešava.

Imao sam određene smetnje i probleme 2,3 meseca, da bi se početkom leta 2020-te otkrilo da imam bakteriju u krvi koju sam uneo putem hrane, što je izazvalo velike probleme. Počeo sam da gubim na kilaži, nisam mogao da jedem ni da pijem, imao sam temperaturu preko 40. Koliko god da sam se borio, pao sam i bio sam u kolicima bez pokreta jer je bakterija divljala – rekao je za Grand nedavno.

Uprkos teškom stanju, pevač nikada nije pomišljao na najgore u čemu mu je najznačajnija bila podrška porodice, da bi se nakon višemesečne borbe uspešno izlečio.

– Izlečio sam se pre godinu danam kada je bakterija skroz izašla iz organizma. Imao sam podršku svih prijatelja i porodice i tada sam shvatio da život treba da se živi jer nikad ne znaš šta preko noći može da se desi– ispričao je.

Foto: youtube/grand online,
Autor: A. Milinković