OVO ĆE SE PREPRIČAVATI: Žestokoj svađi Milija i Cece kumovao jedan član žirija (VIDEO)

0A0A4718 1

Rasprave i svađe postale su sastavni deo „Zvezda Granda“, te je i ove subote bilo žestoko kod naše čuvene osmorke.

Kako je emisija odmicala, tako je postajalo sve napetije i žešće, a malda takmičarka Monika Stanišić izazvala je pravi razdor nakon nastupa, pa su tako opasno zaratili Viki Miljković i Đorđe David, a u sve se umešao Bosanac koji je posle žestoke svađe održao lekciju za pamćenje.

-Meni ovde neke stvari nisu jasne. Ti si vrlo tačna u odnosu na prethodnog kandidata, valjda zbog toga što nisi iz Pariza, pa zato nisi prošla. Bosanac uzmi harmoniku i pusti mene da pričam. Ti samo imaš problem zbog disanja, za posao si stvarno lutka – rekao je Đorđe, a onda je Viki žestoko odgovorila.

-Ja tebe Đorđe, nekad ne razumem, ne samo ja nego ceo svet– a ubacio se odmah i Saša Popović koji je stao na stranu rokera i žiriju stavio do znanja šta on misli o odluci koju su doneli:

0A0A4485 2

-Evo Đorđe u tvoju korist, ja bih isto pustio pre ovu kandidattkinju, nego prethodnog takmičara.

-Pa da, o tome je još Dotojevski pisao. Mili je jedini prepoznao ono o čemu ja pričam – nadovezao se Đorđe, a onda se umešao Boske.

-Nemoj Đorđe, nismo mi na ti da mi se tako obraćaš. Ti imaš da se najedeš muzičkog hleba još mnogo da bi mogao da se obartiš meni, a u poznim si godinama već. Nije ovo obdanište da se tako ponašamo, a neko nije išao ni u obdanište.

Ova rasprava je bila samo mala uvertira za drugu svađu koja je kulminirala između dva bivša saradnika Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija, a čorbu je ovde zakuvao ko drugi, nego Bosanac, koji je samo jednim pitanjem izazvao pravi haos.

IMG 5621

-Samo da pitam, pošto je ova prva pesma Milijeva ko je kome ostao dužan kod vas posle saradnje? – upitao je Bosanac, a Mili se ubacio:

Zna se ko pravi zvezde, ko pravi hitove!

Na ovo Ceca nije mogla da ostane imuna, pa jasno i glasno poručila bivšem saradniku da je bila zvezda i pre početka saradnje sa njim.

Pa koju zvezdu si napravio, mene nisi. Ja sam bila Ceca pre nego što si ti uzeo gitaru u ruke.

IMG 5297

Pre mene si punila hale za 5 000 ljudi, a posle mene hale za 150. 000 – odgovorio je žestoko Mili.

Pa nisi ti to uradio nego ja, Ceca peva publici, Ceca daje emociju – zaključila je pevačica i rekla Miliju da je prepotentan.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković