„Brkove sam pustio zbog njega, u vojsci su me zvali Keba“ Plakaćete od smeha kada čujete ovu priču Neše Manojlovića

nenad manojlovic o kebi

Pevač Nenad Manojlović nedavno se za Grand prisetio početka karijere i tom prilikom je priznao da mu je Dragan Kojić Keba bio muzički idol.

Kako je i sam naveo, u vojsci je dobio nadimak Keba, a omiljenog pevača je imitirao toliko da je u jednom momentu i pustio brkove da bi ličio na njega.

nenad manojlovic o kebi

Nenad Manojlović o Kebi: „Imitirao sam ga, pustio brkove zbog njega“

-Ja sam brkove putsio zbog Kebe, obožavao sam njega još dok sam bio mlad. Ne znam da li ljudi znaju, ali mene su u vojci zvali Keba, sve njegove pesme sam znao napamet. Znao sam da ga imitiram, skidao sam sve, čak i pokrete, brčići kada su mi nikli, on je bio u jeku najveće popularnosti, pa sam ih i ja pustio – rekao je Neša.

nenad manojlovic o kebi

Nenad Manojlović priznao da mu je Keba muzički idol

Svima je poznato da Keba već godinama gde god da krene nosi ogledalce, a Neša kroz smeh kaže da će i on uskoro krenuti tim putem.

-Još uvek ne nosim ogledalce kao on, ali ću izgleda uskoro početi. Našao sam jedno ogledalce, onako kao on da ga stavim u džep – zaključio je pevač.

BONUS VIDEO – Neša Manojlović otkrio zbog čega je odbio duet sa Radom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković