Veliki intervju Vesne Milanović o dolasku u „Grand“ i Saši Popoviću: „Nikad mu to neću zaboraviti“ VIDEO

„Grand produkcija“ slavi 25 godina postojanja kao i 10. rođendan televizije Grand, a u mesecu jubileja, voditeljka i PR Grand-a Vesna Milanović otkrila je koliko joj se život promenio dolaskom u najveću produkcijsku kuću u regionu.

Vesna je pred našim kamerama govorila i o prvom susretu sa Sašom Popovićem, ali i prijateljstvima koje je stekla u Grandu.

-Čestitke svima vama! 25 godina Grand produkcije, 10 godina Grand televizije nekako je lep osećaj, možda će ljudima to zvučati kao neko servilno ponašanje, ali zapravo nije. Imali smo nedavno i žurku na kojoj smo proslavili sve te jubileje i nekako se osetila ta lepa prijateljska energija. Bilo je ljubavno, emotivno, lepo. Obično kada su u pitanju korporativne zabave uvek bude nekako oficijalno, dok mi zapravo uvek negujemo taj lep odnos među ljudima u našoj produkciji. Jako sam srećna što sam deo svega toga i nije fraza kada kažem da sam jako ponosna – istakla je Vesna za Grand.

Proslava 25. godina Grand produkcije i 10. godina Grand TV 16042024 foto ZKMUNJA i Luka Cvetkovic 8 2

Vesna Milanović je za naš portal otkrila i koliko je teško i zahtevno učestvovati svih ovih godina u izgradnji brenda kao što je „Grand“.

-Imala sam tu sreću da sam prethodno bila urednik u pisanim medijima kada sam došla da budem deo Grand produkcije. Sa Sašom Popovićem sarađujem od 2004. godine i uvek smo se šalili da ću ja doći jednog dana da budem PR „Grand“ produkcije jer sam se uvek trudila da na najbolji mogući način promovišem ono što oni rade- prisetila se Vesna, a potom nastavila:

Prelomila sam zapravo jedne godine kada su potpuno neopravdano mediji „napali“ Grand produkciju zato što je htela da pošalje nekih pet momaka koji fantastično pevaju na izbor za Pesmu Evrovizije i to je bilo baš zlonamerno i loše. Stala sam u odbranu toga kao novinar i od tada super sarađujemo. Nekako sam od tada sa Sašom ostvarila takav odnos da Saša danas ima fantastičnu saradnju sa medijima. Prosto jedni drugima pomažemo, mediji su jako fer prema Grand produkciji. U nekim momentima i nisu, i onda se ja nekako trudim da ispravim „krivu drinu“, ako tako mogu da kažem. Da je lako raditi, nije, ali da je lepo, jeste – ispričala je Vesna za naš portal.

VESNA MILANOVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA5 ok 1

Ona je opisala i svoj prvi susret sa Popovićem koji i danas pamti do detalja.

-Sećam se odlično, to je bilo u studiju 1, snimao se „Grand šou“. Bila sam u to vreme urednik Kurira, on je bio na stepeništu kao i uvek kada se snima ta emisija. Bio upoznat i upućen u svaku tačkicu, u apsolutno sve što se dešava, sam je osmišljavao i radio. Ja sam došla da uradim intervju sa njim. Tada smo se i upoznali, mislm da je to bio početak 2004. godine, evo pre tačno 20 godina. Tako je i krenuo naš najpre poslovan odnos, a kasnije je to preraslo i u jedno veliko prijateljstvo. Uvek ističem da je Saša ogroman profesionalac i da mi je uvek bilo lepo iako ne uvek i lako, ali mi je pričinjavalo zadovoljstvo da radim za njega i sa njim. Zajedno smo činili mnogo toga i Saša je nepogrešiv kada je u pitanju šoubiz, to svi znaju. Prosto je majstor svog zanata i mogao bi da drži i masterklas mnogim produkcijama. Kada radite sa čovekom koji zna svoj posao to bude u dva telefonska razgovora, „Treba mi ovo“, „Ok“, „završavamo! -objasnila je Vesna, a potom otkrila detalje dogovora da postane deo „Grand“ produkcije:

Vrlo lako sam to odlučila zato što smo kasnije kroz saradnju Saša i ja postali i prijatelji. Saša jako dobro razume i zna šta je posao medija i novinara. I u trenucima kada novinari nisu baš blagonakloni prema nekim potezima koje je radila „Grand“ produkcija, kada su zaista bili nefer, iako ja uvek volim i branim svoje kolege, bilo je situacija koje su lančane, jedan napiše nešto drugi prenose. Saša je shvatio koliko su mediji važni za jednu produkciju. I sigurna sam da ne postoji urednik na nekom portalu ili drugom mediju koji vam neće reći da je zadovoljstvo raditi sa Sašom Popovićem. Ovo ne moram da kažem, jer Saša Popović je u penziji, nije nam više direktor, ali je nekako zauvek meni najbliži. Najpre prijatelj, a onda i poslovni saradnik.

vesna milanovic o aleksandri prijovic

U razgovoru za naš portal Vesna je otkrila da je Saša Popović veoma duhovit, ali da je bilo situacija kada je bio i izrazito strog.

-On je jako dughovit, ali je umeo i da mi skreše krila kada ja malo poletim i poželim da nešto bude fantastično, a on mi kaže „Pa to ne može, šta si to pomislila i umislila, to ne dolazi u obzir“. I onda ja pognem glavu i vratim se na poziciju na kojoj treba i da budem. Od Saše sam zapravo naučila mnogo toga, kako se radi i šta je šoubiz. Naučila sam da ako je ideja stvorena kreni u realizaciju, nema potrebe da se razvlačimo mesec dana, da kažemo hajde sutra ćemo. Ne! Imaš ideju, ideja je dobra, realizuj je odmah. I nema šanse da ne bude uspeha – naglasila je Vesna i dodala:

-Sa Sašom je uvek duhovito i zabavno, ali uvek ističem kada je on u pitanju, njegov odnos prema svima nama, zaposlenima. Znalo se da kada on dolazi na posao, pozdravlja se sa svima. Sa čovekom koji stoji u obezbeđenju, sa kafe kuvaricom, sa voditeljima, novinarima, sa ljudima koji rade u administraciji i uvek je o svima sve znao. Nekao je umeo i da se šali, bila je tu milion i jedna emotivna situacija. Ja Saši Popoviću nikada neću zaboraviti kada sam pre 12 godina imala jedan ozbiljan zdravstveni problem. Biću zauvek njemu lojalna jer on je pozvao mog supruga i rekao mu „Šta god da treba, novac nije u pitanju, i ako ona mora da se leči negde u inostranstvu nemoj da brineš. Suzana i ja smo za vas uvek tu“. Ja to nikada neću zaboraviti. Na sreću, zdravstveni problem nije bio takav da je moralo da se reaguje negde ili da se troši ogroman novac, sve je rešeno kod nas na Prvoj hirurškoj jako lepo i lako, ali ja sam mu na tome zahvalna. Znate kada imate zdravstveni problem za koji se ne zna kakav je i u jednom momentu imate takvu podršku da verujete da će sve to biti u redu, da ne mislite na finansije, da li ćete moći da odete negde kod lekara u inostranstvo ukoliko to bude potrebno. Tu je Saša pokazao meni kakav je čovek i zauvek će imati moju lojalnost i naklonost, i on i njegova porodica.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 07112023 FOTO MUNJA 2

Kao PR Grand produkcije Vesna je priznala i da li joj je bilo teško da „hendluje“ taj odnos sa medijima, s obzirom da je i sama dugogodišnji novinar.

-Negde je moglo, jer pojedini su i shvatili da su pogrešili, a bilo je i onih koji su bili zlonamerni. Bilo je tu tekstova koji su namenski plaćali da bi se Saša Popović ili Lepa Brena, ili uopšte Grand produkcija u nekom momentu ocrnili radi nečega. U takvim uslovima vi ne možete ništa nego da pustite da vreme pokaže da je apsolutno to bio nefer odnos prema Grand produkciji, jer ne bi Grand produkcija trajala svih ovih 25 godina i ne bi bila dom najprodavanijih pevača. Danas kada pravimo emisije mi imamo milion i jednu situaciju kada prosto ne možemo da izađemo svima u susret, jer toliko ljudi koji žele da promovišu pesmu, ili seriju, film, predstavu, žele da dođu kod nas u emisiju. Da ne pričam da mi imamo i najgledanije muzičko takmičenje u regionu. „Zvezde Granda“ su apsolutno vladar svih piplmetara i rejtinga, za št apostoji i dokaz. Potom fantaastična emisija „Nikad nije kasno“. Mi produciramo i „Praktičnu ženu“, tu je i „Zvezde Granda Specijal“. Sve emisije se emituju na nacionalnoj frekvenciji i sve imaju zaista fantastične rejtinge i dan danas – ispričala je Vesna.

vesna 3

Ispostavilo se da je sticajem okolnosti i privatni život Vesne Milanović u tesnoj vezi sa Grandom.

-Suprug je menadžer u „Zvezdama Granda“, Dragana Katić je moj životni prijatelj, a igrom slučaja radimo u istoj produkciji i onda je to još lepše jer delimo nekakve iste probleme ali i zadovoljstva. Sve vezano za moj život je vezano i za moj posao, a mnogo je lepo da radite posao koji volite i onda kada dolazite to ništ anije ni strašno ni stresno već idete među svoje. Idete sa ljudima sa kojima lepo i lako sarađujete, volite ih i poštujete. Sa nekima ste bliski, sa drugima ne, ali kao i u svakom poslu. U svakom slučaju jako sam ponosna na to što sam deo „Grand“ produkcije – zaključila je Vesna.

Proslava 25. godina Grand produkcije i 10. godina Grand TV 16042024 foto ZKMUNJA i Luka Cvetkovic 8 1

Ona je svesna i da je Grand definitivno promenio njen život.

-Kada sam postala deo Grand produkcije ja sam stekla mogućnost da podignem kredit da sebi kupim stan, da kupim auto, a to mnogo znači. Sada možda sa ovoliko godina ne, ali tada kada si mlađi i kada stvaraš svoj život i porodicu, to mnogo znači – istakla je ona.

vesna 1

Vesna ima i posebnu poruku za sve čitaoce i gledaoce Granda.

-Želim vam da i dalje gledate naše emisije, čitate naš portal. Da pratite naš Jutjub kanal jer ćete uvek biti u službi lepih emocija, afirmacije ljubavi i mi se samo trudimo da se vi dobro osećate… A ako nešto zafali stiže saopštenje (smeh) – poručila je Vesna u vedrom duhu.

BONUS VIDEO: Svi detalji Grandove jubilarne žurke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić