„Nisam ovo očekivao“ Ljuba Perućica doživeo neverovatno iznenađenje u Grandovom studiju: „Supruga će biti oduševljena“ VIDEO

Ovog meseca Grand produkcija slavi 25 godina postojanja, a tm povodom zlatna plaketa završila je u rukama pevača Ljube Perućice.

Iznenađen, ali i ponosan zbog nagrade koju je dobio Ljuba je pred Grandovim kamerama otkrio koliko je srećan.

-Nisam očekivao ovo iskreno i mnogo mi je drago što sam dobio nagradu od Granda. Evo da pročitam šta piše „Za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos razvoju Grand produkciji“ . Ušao sam sa 13 godina u „Grand“ produkciju, znači sad je već preko deset godina kako sam tu i kako su mi pomogli da dospem ovde gde jesam, napravim svoje ime i prezime, jako sam zahvalan i zato mi ova nagrada jako znači – ponosno je Ljuba.

Untitled 1 74

Pevač ističe da je danas u muzičkom svetu izuzetno teško istaći se, a zatim je priznao koliko mu u životu znači što je 2013. godine dospeo do finala u „Zvezdama Granda“.

-Velika je gužva, ima mnogo pevača i iskreno, treba se izboriti za svoje mesto. Neko ima više sreće, neko manje, ali samo rad, red i disciplina. Ja sam imao tu sreću da sam dobio priliku 2013. godine da se takmičim u „Zvezdama Granda“ gde sam dospeo do finala. Posle toga sam se svojim radom dokazao i pokazao i na veseljima i klubovima. Što kažu, prvih godinu dana je zasluga menadžera, on kaže „Uzmi Perućicu, dobar je“. Onda taj prvi krug odeš, otpevaš i onda gazda kaže „Bio je super, daj mi ponovo“ ili „Nemoj više da mi ga šalješ“, e onda je drugi krug naš. Pošto sam ja tu preko deset godina, izgleda da sam te krugove dobro prošao – objasnio je Perućica za Grand.

0A0A0272 1

Ljuba je sa osmehom na licu otkrio da će njegova supruga biti sigurno oduševljena zlatnom plaketom koju je dobio od Grand produkcije.

-Biće oduševljena, biće joj drago. Čeka me zato što ima malu bebu koja ume da bude nervozna. Onda kad si ceo dan sa bebom, ako bude nervozna, neko mora da nagrabusi. U ovom slučaju, ja nisam bio ceo dan kod kuće, pa ću ja. Šalim se, još jednom hvala Grandu, hvala vam na ovome. Plaketa će naći jedno lepo mesto u stanu – rekao je on, a onda za kraj otkrio šta bi poručio Grand produkciji:

Da nastave istim tempom gde su bili i do sada, da ne menjaju ništa, zato što uvek kvalitet ostaje i uvek će da traje.

Untitled 1 76

BONUS VIDEO: Svi detalji Grandove jubilarne žurke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić