„Ja sam kriv, Bog me je sačuvao“, Zvezda Granda doživela saobraćajnu nezgodu, jedan detalj ledi krv u žilama: „To mi je bila opomena“ VIDEO

Polufinalista „Zvezda Granda“ Rajo Simonović u ispovesti za Grand otkrio je da je prošle godine doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je pao sa motora.

On je pred našim kamerama priznao da je odgovoran i savestan vozač, ali je zbog male greške doživeo nezgodu koja je mogla da izazove veće posledice.

Rajo Simonović doživeo saobraćajnu nezgodu

Ipak, na svu sreću pevač je prošao bez većih povreda, a pred našim kamerama pokazao je ožiljak koji mu je ostao nakon pada sa motora.

-Ova modrica na ruci mi je od pada sa motora, sto puta sam rekao „Bog me voli, pa me je sačuvao“. Prošle godine sam na praznik Preobraženje pao, bolje rečeno skliznuo sa motora na Adi Bojani. Ušao sam u krivinu, moja nepažnja, kriv sam, to mi je bila opomena – rekao je Rajo za Grand.

Capture 9

Rajo priznaje da uvek kada sedne na motor obuče svu zaštitnu opremu koja je propisana, ali je tada izbegao da stavi rukavice i zbog toga je i povredio ruku.

-Srećom nije bilo većih povreda, uvek kada sednem na motor odgovoran sam. Vozim motor dugo, čak sam i na snimanja „Zvezda Granda“ dolazio motorom iz Podgorice u Beograd. Uvek nosim zaštitnu opremu od glave do pete, ali tog dana nisam stavio rukavice, bilo je vruće. Moja luda glava, nije mi bilo vruće da obučem jaknu i čizme, a nisam stavio rukavice. Srećom, samo je mala povreda na rukama, malo sam ih ogrebao – objasnio je pevač.

Rajo Simonović doživeo saobraćajnu nezgodu

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije imala je prošlog leta ekskluzivnu priliku da poseti Raja Simonovića u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.

Pevač nam je tom prilikom otkrio da je on urbani bajker koj gaji ljubav prema dvotočkašima od malih nogu.

-Kao mlad sam ih izbegavao, imao san neku averziju, fobiju od nezgoda i padova, čega sam se nagledao ali kad sam napunio 27 godina izrazio sam želju da kupim mali motorčić sa kojim ću manipulišem po gradu, da mogu da završim sve obaveze koje mi trebaju jer velike gužve leti. Da mogu da se parkiram bilo gde, da ne moram da tražim parking za auto i tako da sam uzimao mali motorčić ali mislim da sam uspeo 20 dana da ga vozim i vratio sam ga u salon kao novog i rekao „Maknite mi ovo ne mogu ja skoro 2 metra na ovo malo, sav se slomih, iskrivih“. Onda sam uzeo jedan pristojan motor od 600 kubika Suzuki- ispričao je za Grand.

BONUS VIDEO – Rajo Simonović vozi motor na primorju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković