Neša Manojlović odbio pesmu za duet sa Radom, pevačica poludela: „Burno je odreagovala, bila mi je odbojna ta igra reči“ (VIDEO)

Producent i voditelj Žika Jakšić sinoć je proslavio jubilarni šesdeseti rođendan, a tim povodom upriličio je slavlje u jednom beogradskom restoranu gde se okupio veliki broj njegovih prijatelja i kolega iz javnog sveta, a među prvima je stigao Nenad Manojlović koji je za Grand progovorio o odnosu sa Radom.

Naime, Neša je otkrio kako je odbio Radin predlog za duetsku pesmu o kojoj se godinama spekuliše, zbog čega je ona burno odreagovala.

Neša Manojlović o svađi sa Radom

Neša Manojlović o svađi sa Radom

Ja sam nešto pročitao na internetu, nisam pričao sa njom još na tu temu. To nije prvu duet o kome pričamo, prvi je ona odbila, drugi ja, ovaj treći postoji neka igra reči otac i sin i to mi je bilo odbojno. Kako sam radio oko praznika, jedva sam čekao da odmorim i da se ne javljam na telefon i desilo se da nisam odgovorio, a to je najnormalnije jer ne javlja se ni ona meni nekad deset dana, što ne zameram, normalno– objašnjava Manojlović kome se pevačica ovog puta zamerila.

– Mislim da je malkice burnije reagovala, ja ne smatram da je izdaja ako se meni ne svidi pesma i neću da je snimim. Ako se pojavi neka koja mi se svidi, naravno da ću da snimim jer mi je ona draža od svih pevača, ali mi se pesma nije svidela. To što se ona naježila ja nju, ne delimo mišljenje, ona je najavila da je me nije ni pitala, ali je to bilo prevremeno. Ne mora to da bude neka tema gde smo se mi rastali, može neka veselija- ispričao je Neša.

Rada Manojlovic novogodisnji intervju 5

Neša Manojlović na rođendanu Žike Jakšića

Kako ekipa Granda saznaje, Žika je ove godine zamolio svoje prijatelje da umesto rođendanskog poklona odvoje deo novca koji će pomoći da se kupi jedan medicinski aparat, a i sam Nenad je potvrdio ovu informaciju u razgovoru za naš portal.

Za Žikin rođendan nikada ne možeš da spremiš, zato što nikada ne znaš šta te čeka. Ove godine je mnogo lakše za poklon, šta Žika voli,a šta ne, koji parfem, koju košulju…Lepo fino dođeš i daš pare, a jako lepo i humanitarno je da se sve pare ulože u ultrazvuk. On u mnogim slučajevima može da odlučuje između života i smrti da se uradi nešto na vreme i da se leči. Ideja je fenomenalna, svaka čast – rekao je on u intervjuu koji možete pogledati na početku teksta,

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand ,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić