Login/Registracija

Nakon što su mu ugrađena tri bajpasa, Zlata Petrović otkriva kako je Peja posle operacije: „Brinula sam, on je jak čovek“

Voditelj Grand televizije Zoran Pejić Peja operisao je srce pre mesec dana. Ugrađena su mu tri bajpasa, a on se trenutno oporavlja.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ njegova bivša supruga Zlata Petrović otkila je koliko se zabrinula za njega i kako napreduje oporavak.

-Kako da se ne zabrinem, to je suvišno pitanje. Brinula bih da se ne znam kome desi, a ne ocu mog deteta. Super je sada, sve je to lepo prošlo, on je bre jak čovek i mora da bude dobro – rekla je Zlata.

Iz braka sa Pejom Zlata ima sina Jovana, dok je starijeg sina Mikicu dobila u braku sa pevačem Hasanom Dudićem.

Podsetimo, Peja se pre nekoliko dana oglasio za Grand i tom prilikom nam je otkrio kako je protekla operacija i kada se vraća pred televizijske kamere.

-Evo prošlo je više od mesec dana, osećam se super, rane su sve zarasle, redovno idem na kontrole. Skoro sam izvadio konce, a posle toga sam išao na kontrolu kod doktoke Emilije. Kontrolišu i srce, ali i sve ostalo, meni su ugrađena tri bajpasa, doktori su zadovoljni i ide sve super. Oporavak se skoro završava i 27og počinjemo sa snimanjima i radom, krećemo sa emisijama – rekao je on za Grand.

U bonus viudeu pogledajte kada se udaje Zlata Petrović: