Login/Registracija

Šok u emisiji, Vesna Milanović javno priznala Zlati Petrović šta je rekao njen muž, pa poručila: „Malo sam ljubomorna“

Danas se u emisiji „Zvezde Granda Specijal“  okupila sjajna ekipa koja će svojim pričama nasmejati sve do suza. Zlata Petrović, Vanesa Šokćić i Dragica Zlatić razgovaraju na brojne teme i otkrivaju nepoznate detalje iz privatnog života.

Na samom početku emisije usledio je šok, a sve zbog voditeljke Vesne Milanović koja je pred kamerama priznala da je malo ljubomorna na Zlatu Petrović i to zbog supruga.

Naime, Vesna je otvoreno rekla da njen suprug Boban hvali Zatu kad god je vidi na televiziji, pa zato oni kod kuće neće gledati ovu emisiju.

-Vanesu i Zlatu poznajem pa više od  30 godina, Dragicu sam upoznala kasnije kada se pojavila na sceni. Mi se poštujemo i volimo, ali ono što je evidentno, moj suprug više od trideset godina govori da je Zlata Petrović najlepša, najzodnija, savršena. I Boga mi Zlato, ja sam malkice, ovolicko ljubomorna – rekla je Vesna.

Kada je čula ove reči, Zlata se našalila u svom stilu, pa je kroz smeh odgovorila voditeljki.

-Slušaj srce moje, on je zaljubljen jer zna da ja tebe mnogo volim i da od toga nema ništa. Tako da on je naša lutka – rekla je Zlata.

Ova koncerzacija se nastavila, pa je Vesna imala i javnu poruku za svog supruga koja je nasmejala mnoge.

Jeste Zlato to tako, ali kad te vidi okice mu onako…Pozdravljamo Bobana, posle ću da ga prebijem kući i nećemo gledati ovu emisiju, ne, ne – našalila se voditeljka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković