Ćana održala koncert za pamćenje: Publika u transu zbog pesme „Zdravo svima“ (VIDEO)

CANA ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO FILIP 21 ok

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija pod nadimkom Ćana važi za jednu od najtraženijih pevačica na terenu.

Posednjih nekolikog godina njeni nastupi su postali prava senzacija, pa se ona sada najčešće pojavljuje kao iznenađenje na veseljima.

Iako su veselja njena uža sepcijalnost, Ćana često nastupa na koncertima i drugim porslavala. Ona je sinoć održala koncert u Temerinu u jednoj hali.

Snimci sa ovog nastupa su preplavili društvene mreže, a publika je uživala uz njene najveće hitove. U sali je nastao pravi lom kada je Ćana zapevala čuveni hit „Zdravo svima“.

Onda su se samo nizali hitovi jedan za drugim, a ona je kao i uvek napravila atmosferu za pamćeje.

Podsetimno, Ćana je nedavno otvoreno govorila za naš portal, a tom prilikom je priznala i koji je to najčudniji zahtev imala od publike kada su u pitanju njena iznenađenja na nastupima.

U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera – rekla je ona za Grand.

Foto: Filip/Instagram,
Autor: A. Milinković