Ana Bekuta pokorila Dubai: Publika je jednim gestom oduševila (VIDEO)

7207f90ae0766234fff2c796f5bc59e55e29bdb7

Folk zvezda Ana Bekuta održala je sinoć spektakularan nastup u Dubaiju, a fotografije i snimci na društvenim mrežama svedoče da se publika odlično provela.

Ana je napravila atmosferu za pamćenje, a ovo je ujedno bio i prvi njen nastup u Emiratima. Osim mnogobrojne publike, na njenom nastupu su uživale i brojne poznate ličnosti koje trenutno odmaraju na ovoj luksuznoj destinaciji.

Pevačica je svojim najvećim hitovima dovela atmosferu do usijanja, a društvene mreže su preplavili snimci sa koncerta.

Kako smo saznali od ogranizatora, za ovaj koncert vladalo je nezapamćeno interesovanje, a u poslednjih nekoliko godina nastupi naših pevača postali su redvni u Dubaiju.

Posebno emotivan momenat je nastao kada su ljudi iz publike uzeli zastave svoji država, cece bivše Jugoslavije i zaigrali zajedno.

Podsetimo, Ana se pre nekoliko dana oglasila na društvenim mrežama gde se uz emotivnu poruku oprostila od majke koja je nedavno preminula.

 Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko– napisala je Bekuta u okviru videa sa slavlja njenog rođendana uz pesmu „Balada o majci“.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković