Nadica Ademov mesec dana nakon porođaja zablistala na proslavi rođenja ćerke: „Gledala sam da se čuvam“ (VIDEO)

Pevačica Nadica Ademov organizovala je gala proslavu povodom rođenja ćerke Meline koja je na svet stigla pre tačno mesec dana. Nadica se na svoj parti sama dovezla kolima u kojima je u korpi bila i ćerka, dok ih je njen suprug i ponosni tata Damir brižno čekao ispred restorana svoje dve mezimice.

Nadica je sada pred kamerama pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i bogatog muža Damira, a njen savršen izgled nakon porođaja nema ko nije primetio.

IMG 6576

Nadica Ademov izdominirala

-Gledala sam da se čuvam tokom trudnoće, jela sam sve i svašta, ali se to sada ne primećuje. Nisam na posebnom režimu ishrane – rekla je Nadica odogovarajući na brojne komplimente na račun njenog izgleda i otkrila ko joj najviše pomaže oko bebe.

-Ovo je najlepša uloga, ali je teška, pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja, tu je moja majka, svekrva koji pomažu. Suprug ne menja pelene, imam pomoć od njega, on je tata za primer. Od mame sam dobila savet da ne budem nervozna, pokušavam da budem normalna, ona mi mnogo pomaže. Prvih dana ja nisam smela bebu ni da kupam, ona mi je pomagala, ja se učim – rekla je ona.

IMG 6590

Pevačica je istakla i da se uopšte nije promenila od kako je postala majka.

-Mislim da se nisam promenila, ovo je majčinska energija, drago mi je što tako zračim. Ono najbitnije je ostvareno, za sve ostalo što se tiče života, polako. Ja sam trenutno najsrećnija mama na svetu – kazala je pevačica.

nadica 1

Nadica je ispričala i ko je bio glavni kada je bilo reči o davanju imena naslednici.

-Ja sam birala ime za bebu, imali smo više imena, ja sam bila za Melinu, vidim da nisam pogrešila, svima se dopalo – istakla je Nadica.

Proslava je potrjala do sitnih sati, a najbliži prijatelji bili su da uveličaju slavlje presrećnih roditelja.

IMG 08caefc6830d63dfd8d186b929807c0d V

Na zabavi je bilo mnoštvo Nadicinih prijatelja i kolega među kojima su prvi stigli Andreana Čekić i Ćira klavijaturista.

IMG d69b21bc93b4c8c0eadc1c59d89c17ed V

Ubrzo je stigao i Adil Maksutović sa suprugom, kao i još dragih gostiju.

25728

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/A.Dačić,
Autor: A.Dačić