Zorana Mićanović progovorila o Miliju, ovo je prava istina o njihovom odnosu: „Nije kao pre“(VIDEO)

Jedna od najaktuelnijih mladih pevačica današnjice, Zorana Mićanović, nedavno je za Grand izbacila novu pesmu pod nazivom ,,Glumica“, a s obzirom da je reč o baladi, publika je prvi put imala prilike da je vidi u drugačijem svetlu.

– Jako se radujem što sam snimila ovu pesmu, ovo je nešto potpuno drugačije od mene i zaista se osećam odlično povodom toga – istakla je pevačica na početku.

Zorana Mićanović progovorila o Miliju

Zorana Mićanović progovorila o Miliju

S obzirom da se posle dužeg vremena vratila na Grandovu scenu, pitali smo je kakvi su joj prvi utisci.

– Osećaj je predivan, bila sam na ivici suza da zaplačem. Jako mi nedostaje ova scena i takmičenje, članovi žirija i naravno moj Mili. Ja redovno snimam pesme ali nemamo više taj stalni odnos kao pre, tako da mi to malo fali – ispričala je pevačica, a potom i dodala u kakvom su sada odnosu ona i njen mentor tokom takmićenja, Aleksandar Milić Mili:

89f5bf8efeeb0b53a49c440b2195e1edd1fe62fe
Zorana Mićanović progovorila o Miliju

– Ostali smo u super odnosu. On mi i dalje pomaže oko svega, i imamo u planu još dosta novih pesama koje on treba da mi uradi. Naša saradnja se nije prekinula, ne znam zašto uopšte ljudi misle da se prekinula– iskrena je Mićanovićeva.

zorana micanovic int
Zorana Mićanović progovorila o Miliju

Kako se Zorana po prvi put publici predstavila jednom baladom, otkrila nam je kako njoj leži ta vrsta muzike.

– Do sada sam pokazivala nešto vrcavo i brzo. ali mislim da je pravo vreme da mi peta pesma bude balada. Ne bih volela da mi svaka pesma bude u brzom fazonu, htela sam da snimim baš jednu ovakvu pesmu i pokažem svo svoje pevačko umeće – rekla je Mićanovićeva, a potom i otkrila koliko se njen život zapravo promenio nakon numere ,,Sikter“ koja je je pre dve godine pokorila Balkan i koja danas na jutjubu broji preko pedeset miliona pregleda:

– Dosta stvari se tada promenilo, ali mislim da sam ja ostala prirdna i normalna. Ne smatram da neko nakon jednog hita treba da se uzvezdi. Ja svakom volim da se javim, da popričamo, takva sam po prirodi. Malo sam se promenila u vizuelnom izgledu od tada, skratila sam kosu i nokte, nosim zatvoreniju garderobu, koristim manje šminke. Želim nekako da izgradim malo drugačiji imidž. Mislim da sam krenula u totalno pogrešnom smeru,ali sad smatram da sam se vratila na pravi put.

ZORANA MICANOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 20 ok

Otkrila nam je Zorana i to šta planira u nastavku i šta potencijalno možemo očekivati:

– Posle ove balade ću verovatno izbaciti još jednu pesmu, a ako ne onda spremam nešto što je mnogo veliko i što tek treba da dođe. Možda to bude i neki album, videćemo, ima vremena. Želim da posle ove pesme dobro razmislim o svakom budućem poslu, mislim da sam u nekim stvarima bila čak i brza, tako da od sada hoću da sve biram pametno i polako.

be6378b8eb7e6d40b92002b58804259a6af49ef3

S obzirom da je nedavno izbacila i pesmu pod nazivom ,,Crna Mačka“, pitali smo je u kojoj od ove dve pesme se više pronalazi.

– Više se pronalazim u ovoj novoj pesmi, dobra sam glumica. Što se tiče crne mačke, ja jesam crna ali nisam još mačka, još uvek sam malo mače – našalila se pevačica, a onda nam i otkrila kako trenutno njen život stoji na ljubavnom planu:

– Iskreno, iskopajte nešto ako možete. Nema ništa novo, sama sam i slobodna, trenutno je ljubav jedna velika nula za mene– iskrena je mlada zvzeda.

ec33953d728bd2da7dbda2fa975a73d13c0f0418

Za kraj smo je pitali kakvi su njeni utisci kad bi uporedila sebe sa početka karijere i sada kad je već ostvarena pevačica.

– Mislim da sam se mnogo promenila, priznajem da sam imala dosta grešaka, ali sada sam uz prave ljude sve to ispravila i želim da pređem na neki mnogo viši nivo. Sazrela sam u glavi za ove dve godine, kada sam snimila pesmu ,,Sikter“ imala sam samo šesnest godina i ova promena koja se sada desila mi je donela dosta toga pozitivnog – zaključila je Zvezda Granda, a potom rekla koja bi bila poruka koju bi poslala nekome ko je na početku i dvoumi se da li da se prijavi za najveće muzičko takmičenje regiona:

– Svima bih preporučila da se prijave, ja kada sam počinjala nisam verovala u sebe ali se to promenilo vremenom. Ne treba da budete sumnjičavi , ako vi niste sigurni u sebe mislim da nikada nećete uspeti. Ja sam imala dosta grešaka, ali na greškama se uči i sada sam uz prave ljude sebe počela da prikazujem u drugačijem svetlu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Zorana Mićanović zaplakala u emisiji

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin