Adil na ivici suza zbog Džeja: „Zamislite da se moji sinovi pored ovakvog dede i oca ne bave pevanjem“ (VIDEO)

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pevač Adil Maskutović prisetio se momenta kada je pre više od deset godina prvi put sa Džejom nastupao na Grandovoj sceni.

Adil na ivici suza zbog Džeja

adil emotivno o dzeju

Kada je pogledao video koji su pripremili voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić, Adila su savladale emocije, pa je priznao da mu je velika želja da se i njegovi sinovi jednog dana bave muzikom.

-Ovo je zasita divna uspomena, zamislite sada tu greotu da moji sinovi pored takvog dede i pored oca koji morate da priznate ima lepe pesme, zamislite da se oni ne bave pevanjem. Toliko bi mi bilo žao.Muzikalni su zaista, ali sada kada pogledam toliko je lepih pesama kod nas u porodici i familiji, to je divno – rekao je on.

adil emotivno o dzeju 2

Adil je nedavno izjavio da bi želeo ponovo da otpeva neke pesme pokojnog tasta, a sada je otkrio i kada će se to desiti i koje je pesme odabrao da obradi u novom ruhu.

„Sunce ljubavi“ je apsurdno pevati ponovo, ko god da je peva svi će misliti na Džeja. Ima puno lepih pesama koje nisu toliko poznate, ja sam pričao o tim pesmama da ih obradim – dodao je pevač.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Futa prekinuo snimanje Adilove pesme zbog Sinana i Džeja

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković