Neverica zbog pravog imena Mitra Mirića, niko nije znao kako se pevač zove

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 24 ok 2

Folk pevač Mitar Mirić godinama je na javnoj sceni, međutim malo ko zna njegovo pravo ime.
Naime, na Tviteru je otkriveno da se pevač zapravo zove Dimitrije, što je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je u javnosti poznat kao Mitar Mirić.

-Možda vam ovo neće promeniti život, ali malopre sam ostao zatečen informacijom da se Mitar Mirić zove Dimitrije – stoji u objavi.


Ubrzo su usledili komentari ispod objave: „Kako molim?!“, „Ne mogu da verujem“

Inače, Mitar Mirić godinama je u srećnom braku sa suprugom Suzanom, međutim nju retko kad imamo priliku da vidimo u javnosti.

Mitar Miric 2

U medijima je 2019. godine osvanula vest da je pevač Mitar Mirić navodno imao jednu aferu, iako je on u braku dugi niz godina sa suprugom Suzanom.

Mitar ne krije da je bilo i teških momenata, a jednom prilikom otkrio je da je bilo potrebno mnogo razumevanja sa suprugine strane.

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 33 ok

-Pa iskreno jeste. Meni recimo ne bi bilo svejedno da sam ja na njenom mestu. Ne znam da li bih ja mogao da budem sa pevačicom, mislim što da ne, ali sve zavisi od osobe- priznao je Mitar u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a potom otkrio da je bilo momenata kada je njegova supruga zatvarala oči pred nekim stvarima.

-Pa možda i jeste, u stvari ja mislim da jeste bilo takvih situacija, ali ne često.

BONUS VIDEO: Mitar Mirić: „Mladi pevači nisu originalni“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić