Slavlje u domu Aleksandra Milića Milija, pljušte čestitke, a on ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Aleksandar Milić Mili rođendan

Aleksandar Milić Mili danas ima veliki razlog za slavlje, a iako to mnogima zvuči zapanjujuće, on danas puni 55. godina.

Nakon što se nedavno vratio sa egzotičnog odmora na Tajlandu, Mili se vratio svojim poslovnim obavezama, a današnji dan provodi sa najmilijima.

milioo
Aleksandar Milić Mili rođendan

Aleksandar Milić Mili rođendan

Iako se on još uvek nije oglasio povodom divnog dana, na društvenim mrežama osvanule su čestitke kolega i fanova koji su mu poželeli sve najlepše.

Mili pokazao misice 1

Podsećamo, Mili je nedavno za naš portal progovorio o velikim planovima koje ima za ovu godinu.

-Bila je Marija u studiju, radim sada jedan projekat za Miligram, to će biti jedan veliki album koji će biti potpuno drugačiji. To radim sa puno izvođača i biće velike zvezde kao na prvom albumu. Pokušavam da napravim album za najvećim izvođačima koji postoje na Balkanu. Dosta se promenila situacija i muzika, ali ja želim da ponudim jedno novo rešenje kuda treba da ide muzika, a da tu budu najveće zvezde i voleo bih da Marija bude jedna do njih – zaključio je Mili za Grand.

BONUS VIDEO- Mili o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić