Mitar Mirić priznao da su ga osporavali, pa progovorio o negativnim komentarima koje sada dobija: „Ne planiram da stanem“ (VIDEO)

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 24 ok 1

Jedan od pevača „satre garde“ koji je shvatio da mora da ide u korak sa vremenom, a ne da živi od stare slave je Mitar Mirić koji je svojim poslednjim singlom „Daće Mitar“ još jednom pomerio granice i izazvao neverovatne reakcije publike.

Stare pesme su neponovljive, a nešto ponovo tako da se snimi je teško, morao je da bude sada neki iskorak. S obzirom da imam i mlađu i stariju publiku, odlučio sam da ovog puta bude za mlađe jer dugo nisam ništa za njih snimio i to je jako zapaženo čim se deli po internetu– kaže Mirić koga negativni komentari ne novu pesmu ne pogađaju s obzirom da su i druge njegove hitove ranije osporavali.

To je krenulo od pesme „Ciganče“ kada su sve nešto negodovali, a hit takav da nema dalje, pa posle i „Doberman“ bez koje diskoteke ne mogu da prođu, pa nadam se da će i za ovu tako. Neka, što se više priča to je bolje- iskren je pevač.

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 21 ok

Mnogo je mladih pevača koji snimaju obrade njegovih hitova, što njemu ne smeta, ali im je ovom prilikom dao jedan savet.

Mnogo je mladih koji dobro pevaju, ali i imitiraju. Ne mogu napred ako sebe ne izgarde i ostaće samo na tome da dobro pevaju i ništa više- kaže Mitar.

Zanimalo nas je i da li se umorio nakon gotovo četiri decenije na estradi.

Nisam se još umorio, gura se još neku godinu. Ne planiram da stanem sve dok me publika traži– tvrdi Mirić, a da li planira veliki koncert u Beogradu saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić