Emini Tufo preminuo otac, pevačica nema od bola

EMINA TUFO GP SNIMANJE 20062023 FOTO FILIP 63

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Emina Tufo slomljena od tuge i bola obavestila je javnost da je preminuo njen otac.

Kako je otkrila na društvenim mrežama, otac je napustio u 64. godini života.

-Dragi prijatelji i poznanici, moj otac se preselio na bolji svet- poručila je Emina.

Screenshot 20240129 121605 Instagram
Instagram/eminatufo95

Podsetimo, Emina Tufo je prošle godine izgovorila sudbonosno „da“ u tajnosti, a za Grand je nedavno priznala da je tu informaciju pokušala da sakrije od nas, ali bezuspešno.

Srećno sam se udala. Baš mi je drago što ste došli u posed tih informacija, mi smo to ljubomorno čuvali za sebe. Sa druge strane, nemamo problem da se radosne vesti daleko čuju– rekla je pevačica.

Emina je imala tu privilegiju da joj na venčanju peva Zorica Brunclik, a mlada pevačica kaže da njihovo prijateljstvo datira od kada se takmičila u „Zvezdama Granda“.

-Prijateljstvo datira nekih sedam, osam godina, od takmičenja. Ona je mene od prvog pojavljivanja jako zavolela, ja sam odrasla uz njene pesme. Godinama smo jedna drugoj slale poruke, čestitale praznike, onda je došao momenat da ja uplovim u bračne vode. Pričala sam sa suprugom i pitala ga šta on misli da zamolimo nju da nam malo dođe, dovoljno je bilo sat vremena. Ona je je ostavila sve obaveze i prihvatila, isto tako sam i ja došla na krštenje njene unuke – ispričala je za Grand.

EMINA TUFO GP SNIMANJE 20062023 FOTO FILIP 39

BONUS VIDEO: Emina Tufo – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović