Login/Registracija

„Ne može još da kaže da je popularnija od mene“, Mile Kitić brutalno iskren o Eleninoj karijeri: „To je njena odluka“

Mile Kitić uplovio je u osmu deceniju života, ali zbog njegove pozitivne energije i vedrog duha ne planira uskoro da prestane da peva.  

Tokom svoje karijere duge preko 40 godina, može se pohvaliti širokim repertoarom pesama koje publika iznova traži da peva.

– Snimao sam puno pesama i imam sreću što imam puno prisutnih pesma koje su hitovi. Ja znam na nastupima to je oko 50, 60 pesama koje pevaju sa mnom uglas. Možda neko ima veće hitove, ali nema toliki broj prisutnih pesama– rekao je pevač za Grand.

Mlađe kolege često uzimaju za primer uspešnost njegove karijere koju i oni priželjkuju.

– Nikad nisam bio na vrhu, ali ni na dnu , negde ta zlatna sredina prema gore (smeh). Teško je održati, ja sam 40 godina na estradi, ali dolaze novi ljudi, novi trendovi međutim ja još radim kao u najbolja vremena, možda i više. Mnogi se pitaju dokle više– ispričao je Mile.

Iako peva potpuno drugačiji muzički žanr od svog oca, Elena Kitić za kratko vreme postala je jedna od najpoplarnijih mladih pevačica, koja se trudi da svoju karijeru gradi hitovima, a ne skandalima.

– Ja nisam hteo nju da prisiljavam, to je njega odluka da se ne pojavljuje u medijima. Ona snimi pesmu i to je to, a to što je opet prisutna to je kvalitet nje i njenih saradnika– objasnio je Kitić.

Međutim, Mile priznaje da će morati još mnogo da radi kako bi ga stigla.

– Ne može još da kaže da je popularnija od mene. Svaka čast, ja bih voleo i biće popularnija, ali nećemo se mi vagati, ja bih voleo da ona bude najpopularnija na svetu- tvrdi on.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.