Login/Registracija

Sanja Kužet pokazala sestru: Lepa plavuša i voditeljka otišle iz Srbije: „Ona mi je idealan partner“ (FOTO)

Atraktivna voditeljka „Zvezda Granda“, Sanja Kužet iz subote u subotu krasi najgledanije muzičko takmičenje u regionu, a iako je javna ličnost svoju privatnost deli na kašičicu.

Članove svoje porodice tek ponekad pokazuje u javnosti, međutim sada je sa najlepšim razlogom otkrila kako joj izgleda sestra sa kojom je prethodnih dana uživala u jednoj avanturi za pamćenje.

Naime, sestre su se uputile na hiking u jednom nacionalnom parku u Rumuniji gde su uživale u aktivnostima i prirodi odakle je voditeljka ponela najlepše uspomene.

Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu. Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo– istakla je Sanja koja je objavila nekoliko fotografija sa voljenim članom porodice, dok su pratioci komentarisali kako su obe prelepe.

Podsećamo, Kužetova je prava ambasadorka zdravog života koja je svojevremeno počela sa proizvodnjom hladno ceđenih detox sokova „Relixir“ na koje je izuzetno ponosna.

– Ništa nije došlo preko noći, jedna lifestyle priča se promenila onog momenta kad sam se drugi put ostvarila kao majka i kada sam shvatila da ne mogu samo da se oslanjam na mladost i genetiku,već moram nešto dobro da uradim za svoj organizam i sebe. Ljudi, kolege, pa i fanovi su me inspirisali da zapravo treba da im ponudim ono što već konuzumiram i odvažila sam se da to učinim i nesebično podelim sa svima  izjavila je na promociji svog brenda za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić