Login/Registracija

Nada Topčagić zapevala Žiki na uvce, a zbog jednog poteza, svi u transu: „Kralju“ (VIDEO)

Žika Jakšić važi za javnu ličnost koja obožava muziku i dobar provod zbog čega njegov šou „Nikad nije kasno“, uspešno opstaje već osmau sezonu i važi za jedan od najemotivnijih u kome se pevaju najlepše pesme svih žanrova.

Naravno, Jakšić voli da se opusti na privatnim slavljima na kojima je često najveseliji, a kako priznaje ume da bude i zahtevan kada se dohvati naručivanja pesmama što je mnogim pevačima odličan izazov da ispeku svoj zanat.

Sada je u javnosti isplivao snimak sa rođendana Aleksandre Mladenović na kome je okupila veliki broj pripadnika esrade, među kojima je i Žika kome je Nada Topčagić zapevala na uvce stihove: „Izvini dušo, izvini“, kada joj se i on pridružio i zapevo sa njom sa svog mesta.

Podsećamo, iako se danas može pohvaliti uspešnom i ozbiljnom karijerom, tokom mladosti nije se libio da zasuče rukave i da radi i ne tako primamljive poslove.

Nisam se libio da radim bilo koji posao u mladosti. Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovoro. Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu. Meni je ‘93 žena bila trudna, nije se sviralo, šta ću da radim moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese. Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona. jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije. Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio. Radio sam u jednom periodu, kad se moj bend “Ritam srca” raspao i kao di džej u Nemačkoj, puštao sam muziku po klubovima – ipričao je nedavno.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.