Beloruskinja na mukama svaki put na sceni, Josip se zainatio: „Viki je bila protiv! Jedino da dođem u gaćicama“ (VIDEO)

ksjo

Ksenija Tanu i Josip Nedić doslovno su zapalili Grandovu scenu, kada su u subotu oduševlili žiri i osvojili maksimalan broj glasova kojim su dokazali da su zasluženo stigli u ovu fazu takmičenja.

Iako su oboje zadovoljni razultatom, priznaju da uvek može još bolje.

Pevanje je moglo biti bolje, ali što se tiče energije i scene to je bilo tako, dao sam srce i dušu. Druga pesma je bila polemična, Viki je bila protiv da pevam tu pesmu, a nijedan kandidat je nije otpevao onako kako se ta pesma peva i ja sam se tako zainatio kada nisam odgrizao mikrofon– otkrio je Josip.

ksenija i josip

Ni Ksenija nije krila sreću povodom prolaska, a za naš portal ispričala je sa čim se bori svaki put kada izađe na scenu.

Mi svi znamo da svaki kandidat uvek može biti bolji, ali jeste bilo je dobro. Ja svaki put kada idem na scenu imam veliku tremu, a posle 30 sekundi kada pevam nestane trema i dođe adrenalin i energija- objašnjava kandidatkinja koja još uvek uči da se sporazumeva tečno na srpskom, ali u tome joj rado pomažu kolege.

ijso

Trudili smo se da se sporazumemo da joj pomognem, da i gledatelji znaju naša mišljenja– istakao je Josip koji je na kraju otkrio šta možemo da očekujemo od njega u sledećem krugu.

Ja više nemam ideja za stajling, jedino da dođem u gaćicama– sa osmehom je izjavio Nedić, a njihov ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković