Login/Registracija

Iza pobede na Saboru krije se veliki peh: Aleksandra Ristanović otkrila šta se dešavalo iza kamera: „Kao neka viša sila“ (VIDEO)

Kada je nedavno odenla pobedu na Saboru narodne muzike, Aleksandra Ristanović dospela je u centar interesovanja medija koji su se pitali gde se krila tokom svih prethodnih godina.

Iako je bila u medijskoj ilegali, Ristanovićeva je bila i tek kako aktivna na terenu, a pobeda na Saboru donela joj je trenutak slave o kome je maštala.

Svako od nas ima svojih pet minuta, neko sa 20, neko sa 40, neko nikad. Ja sam presrećna što sam i sa 40 dobila tu neku medijsku pažnju, prija, lepo je. Mislim da je sada i bolje, kada znam gde, šta i kako treba da kažem– rekla je pevačica koja je ponosna na svoj uspeh i pemu za koju tvrdi da će trajati.

Nisam čestito stigla ni da se obradujem kako treba zbog dešavanja u Srbiji. Ipak, pesma je pun pogodak i mislim da će trajati, fale ovakve pesme, primerena dvojka koja može svuda da se sluša– iskrena je Aleksandra.

Ipak, malo ko zna da se iza pobede krije borba koju je vodila i koja je došla kao kruna svega za šta se žrtvovala tokom trajanja fetsivala.

Danima sam bila prehlađena, bolesna, peh za pehom, kao neka viša sila. Suze su bile iskrene, ja ne umem da glumim i kada sam čula da smo pobedili mislila sam da se šale, izenenadila sam se i pukao me adrenalin, kada se svi smeju, ja plačem, veliki sam emotivac– objasnila je ona.

Svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, međutim ne krije da se još uvek nije pojavio pravi muškarac.

Jedino što meni pada na pamet je da me se plaše. Obično mi kažu da sam lepa, slatka, harizmatična, nema šta drugo– priznala je Ristanovićeva, čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić