Nakon saobraćajne nesreće provozali smo se sa Mateom Stanković, evo kakav je vozač (VIDEO)

Kažu da su retki oni koji ne vole šarm srpske prestonice, a šta ih najviše privlači i kako se snalaze u Beogradu, ekipa Granda rešila je da sazna testirajući popularnu pevačicu Mateu Stanković koja je nedavno zaspala za volanom.

Predrasude o ženama u kolima nisu retkost, a najčešći argument je da su one znatno opasnije na putevima, što je Matea demantovala čim je ekipu Granda provozala po ulicama Beograda.

-Zaista se snalazim super, mnogo puta sam već dolazila u Beograd, tako da sam ga naučila napamet. Od kako sam izdala pesmu za Grand ovde sam i po dva, tri puta mesečno. Mada i inače volim da dođem ovde, Beograd volim više nego Beč moram da priznam- rekla je pevačica, a potom dodala:

-Vozim baš dugo. I pre nego što sam dobila dozvolu, moj pokojni otac me je naučio da vozim, bukvalno sa četrnaest godina sam sela za volan. Mada, testove nisam položila iz prve, (smeh) ali vožnju jesam. Nisam bila lenja da učim, nego sam brza, pa sam hemijskom nešto prežvrljala i ispravljala neka pitanja, a to tako nije smelo! Testove sam iz drugog pčuta položila!

matea stanković
Matea Stanković

Matea Stanković o saobraćajnoj nezgodi

Kruzirajući kroz Beograd sa Mateom, pevačica je ogolila dušu o saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je kako i sama kaže, samo Bog sačuvao.

-Imala sam jednu situaciju 2018. godine. Imala sam operaciju tada, zapravo nije operacija,već intervencija, radila sam cirkon keramiku na zubima i imala sam neke silne anestezije tako da me ništa nije bolelo. Međutim, kada su anestezije popustile, popila sam dva leka protiv bolova i kada je to sve popustilo meni se jako prispavalo. Bila sam umorna i iscrpljena, više puta mi je padala glava- počela je priču Matea, a zatim otkrila zbog čega taj dan slavi kao drugi rođendan.

-I više se ničega ne sećam. Sva sreća, kada sam zaspala za volanom, ja sam pustila nogu sa gasa, inače da se desilo da sam dodala gas, ko zna šta bi bilo. Sreća u nesreći. Auto sam uništila, očešala sam celu stranu, ali samo je limarija bila u pitanju. Dovezla sam se do Beča, kažem Bog me čuvao. Ta jedna greška, glava u torbu, više nikad! Rekla sam prvi put sad kad mi padne glava, stajem na prvu pumpu i spavam!- rekla je za Grand.

matea stanković
Matea Stanković

Kako je zbog prirode posla često na putu, Matea se trudi da na put ne odlazi bez nečije pratnje.

-U većini slučajeva imam nekog ko krene sa mnom na put, bilo da je drug ili drugarica, ali eto desi se nekada da moram sama- objasnila je Matea koja je ekipu Granda nakon nekoliko minuta vožnje uverila da oni čuveni vicevi o plavušama i kolima, nisu baš uvek istiniti.

-Meni se desi da dam gas da bih uletela negde, ali da se trsam nešto ili dokazujem nekome, to nikada zaista!- rekla je sa osmehom.

Kako je izgledala vožnja kroz Beograd sa Mateom Stanković i šta je pevačica sve otkrila saznajte u videu na početku teksta.

matea stanković
Matea Stanković

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J.Jović/I. Ankić