„Šta je sa pesmama?!“ Oglasili se poznati nakon PZE, evo ko je dobio ubedljivu podršku

pesma za evrovoziju

Sinoć se održalo prvo polufinalno veče „Pesma za Evroviziju“ gde se predstavilo četrnaest kandidata, nakon čega su proglašeni prvi polufinalisti koji ostaju u trci za Malme.

Nakon što su sabrani SMS glasovi sa glasovima stručnog žirija i raspodeljeni u odnosu 50:50, u igri su ostali Hristina, Lena Kovačević, Zorja Pajić, Anđela Ignjatović Breskvica, M. IRA, Bojana i David, Marko Mandić i sastav „Keni nije mrtav„.

pze

Sinoćni spektakl pratio je region, a poznati su se oglasili na društvenim mrežama i otkrili ko je njihov favorit za Evrovoziju.

Pevačica Vanja Mijatović pružila je podršku na društvenim mrežama Breskvici i Zorji Pajić za koje je imala samo reči hvale.

VANJA 1

Folk divi Dragani Mirković najviše se dopala Breksvicina numera „Gnezdo orlovo“, a upravu tu pesmu podelila je na svom Instagram profilu i pohvalila mlađu kolegnicu.

Screenshot 20240228 102407 Instagram

Iako je podršku pružio brojnim kolegama, Savo Perović otkrio je da je Zorja Pajić ove godine definitivno njegov favorit.

-Što se mene tiče, Zorja je bila najbolja! Devojko, pevaš, ajd’ ćao!- rekao je Perović.

Screenshot 20240228 110338 Instagram 1

Bilo je i onih koji su kritikovali numere koje su ušle u trku za Malme, a među njma se našla nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nensi Stojanović.

-Šta je sa pesmama večeras?! Nisam razumela tekst ni u dve pesme, samo neko mumlanje i elektro zvuk u svakoj numeri?! Kvalitet na ovim takmičenjima je otišao u 3 lepe, definitivno već godinama unazad. Jedina pesma koja mi se iole dopala je Breskvicina- poručila je pevačica na društvenim mrežama.

Screenshot 20240228 102333 Instagram

Na društvenim mrežama oglasila se i nekadašnja učesnica „Zvezde Granda“ Slađa Zubčević i kao pravi kolega pružila podršku koleginici Zorji Pajić, koja se takođe svojevremeno takmičila u najpopularnijem šouu.

-Iskreno se nadam da će Zorja ovaj put osvojiti ono što je dacno zaslužila! Bravo Zorja! To je taj pogled- napisala je uz fotografiju koleginice.

Screenshot 20240228 102441 Instagram

Mlada zvezda Granda Ivana Dimkovski pružila je podršku i vetar u leđa Bojani i Davidu i pohvalila ih za sjajan nastup, dok je popularna pevačica Katarina Živković pohvalila nastup Anđele Ignjatović.

Muzičko takmičenje sinoć su pratile i Katarina Grujić koja je pohvalila Breskvicu, ali i Dara Bubamara koja je na društvenim mrežama podržala takođe Anđelu, ali i Teya Doru.

BONUS VIDEO: Zorja Pajić sumirala utiske nakon nastupa na PZE

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović