NJEN SUD SU SVI ČEKALI, Marija Šerifović progovorila o favoritima na PZE: „Bilo je iznenađenja“ (VIDEO)

Sinoć se održalo prvo polufinalno veče takmičenja „Pesma za Evrovoziju“, a mnogi su čekali da čuju mišljenje Marije Šerifović koja je trijumfovala davne 2007. godine u Finskoj.

-Maro, da li si pratila sinoć „Pesmu za Evroviziju“- upitao je novinar dok je izlazila iz kola ispred Grandovog studija što je sve nasmejalo.

-Jesam (smeh)! Sve je sjajno, šou je bio sjajan. Svi su bili sjajni, sve čestitke finalistima, ali gledaću i drugo polufinalno veče pa ću onda da komentarišem finaliste– rekla je Marija za Grand.

marija šerifović pesma evrovizije

Na pitanje da li ima favorita, Šerifovićeva je odgovorila:

-Pa nemam dok ne preslušam i drugo polufinale. Mislim da je to fer- poručila je pevačica, a potom prokomentarisala nastup bivše učesnice „Zvezda Granda“ Zorje Pajić.

-Dobro je pevala. Bilo je dosta dobrih pesama i dosta dobrih nastupa, mada bilo je dosta iznenađenja u smislu nekih neprolazaka, ali Bože moj!- poručila je pevačica i uletela u Grandov studio gde počinje još jedno snimanje najpopularnijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda.

marija šerifović pesma evrovizije
marija šerifović pesma evrovizije

BONUS VIDEO: Zorja sumirala utiske nakon „Pesme za Evrovizije“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić