Lepa Brena i voditelj glavne zvezde na društvenim mrežama: Snimak sa ananasom u čarapi postao HIT (VIDEO)

BRENA I SINISA M ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 4 ok 1

Pevačica Lepa Brena testirala je izrdržljivost svojih čarapa „Lady B“ u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i viralnim videom izazvala haos na društvenim mrežama.

Brena je, naime, htela da pokaže da su njene čarape neprobojne, odnosno, da ih nije lako pocepati – te je za potrebe svog eksperimenta uzela živi ananas koji je gurnula u jednu čarapu, a u celom postupku joj je pomogao voditelj Siniša Medić.

Potom je pustila ananas da visi u čarapi, a onda je krenula i da vrti čarape u krug i tako dokazala da su neuništive.

Snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a ljudi ne prestaju da zbijaju šale na Brenin račun, ali su i oduševljeni izdržljivošću koju imaju.

U emisiji je sa voditeljima Vesnom Milanović i Sinišom Medićem razgovarala na brojne teme, ali je otkrila i neke detalje iz života koje do sada niko nije znao. Ovo će ujedno biti i Brenino prvo gostovanje na televiziji Pink nakon osam godina, a emisija se premijerno emituje u subotu od 13.30h.

BRENA I SINISA M ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 9 ok

Pevačica je pred snimanje emisije odgovarala na pritanja pripadnika sedme sile, a sve je najviše zanimalo koliko zaista košta njen nastup za doček Nove godine, jer u medijima kruže priče da je pevačica dogovorila cifru od čak 100.000 evra.

Pevam već četrdeset godina, mislim da je neukusno pričati o cenama. O honorarima pričaju samo oni koji žele da budu u centru pažnje. Srećna sam što me publika voli i traži, volim i hoću da radim. Volim što sam još uvek Brena nacionale. Moram da priznam da sam sada srećnija nego ikada zato što više nemam malu decu kod kuće i ne moram da žurim kući. Srećna sam što me je moja publika izabrala, i na rođendanima i na proslavama i svemu što svojom pesmom mogu da uvećam bilo koji događaj, to je najveća čast za nas pevače – kazala je Brena za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Luka C,
Autor: A. Milinković