NEVEROVATNO: Bivši učesnik „Zvezda Granda“ OSTARIO preko noći (FOTO)

cdb043f3a8a537a32f54d77a92046d4cecd8279e

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Stefan Tomić zabrinuo je svoje pratioce novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, pevač je objavio fotografiju na kojoj je koristio jedan filter, pa je jedno trideset godina stariji, a na sve to se i našalio sa publikom.

-Zvezde Granda nisu strestne, Srefan Tomić 28. godina – napisao je pevač.

Podsetimo, Stefan je tokom takmičenja branio boje u timu Đorđa Davida, a nedavno je za naš portal otkrio kako je izgledala njihova saradnja i prizano da li su još uvek u kontaktu.

Screenshot 20221108 212918 Instagram 1

– Đorđe je divan čovek! I o njemu imam samo reči hvale! Apsolutno predan zadatku, a to je da spremi kandidate najbolje što može! Naravno, nije sve to bilo tako sjajno i bajno, izgubljeno je tu dosta živaca, obostrano (naročito kada je odabir pesama u pitanju), ali sada kada je sve to prošlo i to mi nedostaje! Šalu na stranu, mnogo je radio sa nama. Imali smo često probe i bio nam je na raspolaganju, bukvalno 24/7. Napredak je ogroman, a to primećujem tako što, na primer, mnogo lakše skidam fraze koje su nekada za mene bile nezamislive. Nesvesno smo mnogo napredovali. Ogromnu zahvalnost pored mog mentora dugujem i Dejanu Milićeviću, koji je zaista učinio mnogo za mene! Zahvaljujući njegovoj maštovitosti i bogatom iskustvu koje ima, izgledao sam uvek posebno – rekao je on za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković