„Puška opalila, čovek pao na zemlju kao pokošen“ Veteran na svadbi za dlaku izgubio glavu (VIDEO)

vlada malika nnk

Veteran Vladan Stojić Malika muzikom se bavi već godinama, a tek sada je skupio hrabrosti da se okuša kao kandidat u nekom muzičkom takmičenju.

Ranije nisam imao hrabrosti da se sam prijavim jer su to velike obaveze, ali su me moji drugari nagovarali. Priterali su me uz zid, pa sam morao. Sada je sve u Božijim rukama – objasnio je Malika u razgovoru za Grand portal.

Užičanin nam je tokom razgovora otkrio koliko dugo se bavi muzikom.

Muzikom se bavim više od trideset godina. Imam nekoliko snimljenih pesama, nekih desetak, ali to je onako amaterski – rekao nam je takmičar.

nnak malika

Pedesetčetvorogodišnjak nam je objasnio od čega zavisi da li ćeš dobiti bakšiš u kafani i koliki će biti iznos.

Mora dosta da se radi i da poznaješ posao, naravno i da dobro pevaš. Onda bude i dobar bakšiš, nema švercovanja . Koliko vrediš, vrediš – kaže Malika.

Veteran nam je otkrio da je za njegovo učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ između ostalog zaslužan i njegov veliki prijatelj Dejan Petrović.

Dejan je bio mali kad smo se mi upoznali. On je hvala Bogu izrastao u velikog umetnika i ono što je najbitnije dobar je čovek. On je zaslužan između ostalog za sve ovo, a na meni je da opravdam očekivanja – objašnjava veteran.

vlade s malika sss

Kada se toliko dugo baviš muzikom i pevačkim zanatom, neminovno je da doživiš pregršt različitih iskustava, prođeš kroz različite situacije, a Maliku smo zamolili da sa našim čitaocima podeli neku anegdotu iz bogate muzičke karijere.

Jednom smo došli na jednu svadbu, kad kroz neko vreme dolaze drugi muzičari i donose opremu. Mi ih u čudu pitamo šta oni rade tu, a oni kažu pa mi radimo ovde. Posle smo tražili gazdu, a on nije došao. Kasnije su ti muzičari shvatili da tek sutra treba da dođu na svadbu. Oni su svi grdili tog kolegu posle, a meni je sve to bili jako smešno – ispričao nam je veteran, a onda se prisetio još jedne situacije koja je mogla da se završi fatalno po muzičare:

-Desilo se to u Paraćinu. Mladoženja je došao po svoju mladu i trebalo je da pogodi jabuku po starim srpskim običajima. Oko nas bilo je ovaca, mnogo ljudi i nekoliko pušaka. Svi su bili pripiti i kada je puška opalila, metak je umesto jabuke pogodio jednog od svatova. Čovek je bio ranjen, bilo je mnogo krvi, nikome više nije bilo do slavlja. Bio sam pord njega, mogao sam da nastradam – ispričao je Vladan, a kroz kakve je još situcije prolazio na tezgama poslušajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk