JAMI I ĆERKA UHVAĆENE U PROVODU: Lea mami ukrala slavu, a ovo svi komentarišu (VIDEO)

3040f5a34ece8c08f9e8b4d8a9adf839e6792432

U medijima su se pre nekoliko nedelja pojavile slike ćerke Jasne Milenković Jami i od tada je Lea u žiži medijskog interesovanje, a majki i ćerku od tada ne prestaju da porede.

Posebno ta sličnost dolazila je do izražaja kada se pogledaju Jasnine slike iz mladosti, ali kako se i njena naslednica nedavno podvrgla nekim estetskih zahvatima, tvrdnja pevačicine publike i obožavatelja je da su tek sad vrlo slične. 

Budući da Lea, Jasnina mezimica koju je ona dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, je izrazila želju da stavi hijaluron u usta i obavi još par korekcija na licu i ona i pevačica naišle su na osudu javnosti, a nedavno se pojavio novi razlog da se o popularnoj majci i ćerki piše.

Naime, ćerka Jasne Milenković Jami i ona sama pojavile su se na jednom gradskom događaju identično obučene u odela, samo su napravile malu razliku u boji što je, po mišljenju mnogih, imalo za cilj da dodatno istaknu sličnost.

Jami je za tu priliku ponela naradžansto kompet odelo koje je ukrasila skupocenim potpeticama, dok je Lea odabrala kraljevsko plavu nijansu za svoje predstavljanje. Kako je i bila namera privukle su veliku pažnju fotoreportera i ostalih zvanica.

Foto: Z.K.Mjunja/Instagram,
Autor: A. Milinković